پهپادها، از امدادرسانی تا خبرنگاری
اگرچه وقتی از پهپادها صحبت به میان می آید، نخستین کاربردی که از این پرنده های آهنین در ذهن شکل می گیرد، به حوزه های نظامی محدود می شود، اما باید این نکته را در نظر داشت که کاربرد پهپادها فقط امور نظامی نیست. این فناوری می تواند در زمینه مخابرات و ناوبری تا تحقیقات هواشناسی و جغرافیایی کاربرد داشته باشد.
بهرهبرداری از هواپیمای شش نفره ساخت متخصصان کشور در سال جاری
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از بهرهبرداری از هواپیمای شش نفره ساخت متخصصان کشور تا پایان سال جاری خبر داد.
اختصاص پژوهانه بزرگ ناسا به پروژه تحت امر دانشمند ایرانی
دانشمند ایرانی دانشگاه کالیفرنیا در ریورساید در صدر گروهی از پژوهشگران دیگر موفق به دریافت یک کمک مالی 4.5 میلیون دلاری از ناسا برای توسعه تحقیقات، تحصیل، آموزش و فرصتهای مشارکتی در پروژه دادههای بزرگ و تصویرسازی شده است.
ساخت مدل موتور جت به کمک فناوری چاپ سهبعدی
مهندسان شرکت جنرالالکتریک نوعی موتور جت ساده ارائه دادهاند که کاملا از اجزای چاپ سهبعدی ساخته شده است. به گزارش ایسنا، این موتور، 30 سانتیمتر طول و 20 سانتیمتر ارتفاع دارد و توسط «مرکز توسعه افزودنی هوانوردی» جنرال الکتریک در خارج از شهر سینسیناتی امریکا ساخته شده است.
سه کشور اروپایی به صورت مشترک هواپیمای بدون سرنشین می سازند
سه کشور اروپایی به صورت مشترک هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد) می سازند.
احتمالا شرکتهای ایرباس، داسو و النیا ایرماچی در تولید این هواپیمای بدون سرنشین مشارکت خواهند کرد.
نخستین کنفرانس ملی دانشجویی هوافضا-دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نخستین کنفرانس ملی دانشجویی هوافضا به همت انجمن علمی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری انجمن هوافضای ایران در مهرماه 94 برگزار میشود.
طراحی ساعت اتمی عمق فضا توسط پژوهشگران آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا
ناسا قصد دارد به منظور انجام بههنگام مأموریتهای فضایی، ساعت اتمی عمق فضا (DSAC) را به زودی مورد آزمایش قرار دهد.
به گزارش ایسنا، ناوبری دقیق و سایر عملکردهای فضاپیما، به سیگنالهای رادیویی بسیار دقیق وابسته هستند و برای این کار به ساعتهای اتمی فوقدقیق نیاز است.