کارگاه آموزشی-صنعتی طراحی و پیاده سازی سیستم کنترل به روش طراحی مبتنی بر مدل
در حاشیهی چهاردهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، کارگاه آموزشی-صنعتی طراحی و پیاده سازی سیستم کنترل به روش طراحی مبتنی بر مدل برگزار میشود.
گشتی در ماجراهای فضایی 2014
در سال گذشته میلادی دستاوردهای مهمی در سفرهای فضایی انجام شد که نخستین پرتاب آزمایشی فضاپیمای اوریون و انفجار موشک آنتارس بخشی از مهمترین دستاوردها به شمار میرود.
هند قدرتمندترین موشک خود را با موفقیت آزمایش کرد +تصاویر
هند امروز (پنجشنبه) بزرگترین موشک تاریخ فضایی این کشور را که حامل کپسولی بود که می تواند روزی برای اعزام فضانوردان مورد استفاده قرار بگیرد، با موفقیت پرتاب کرد. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این موشک که برای حمل ماهوارههای بزرگ مخابراتی طراحی شده است، از پایگاه فضایی سریهاریکوتا Sriharikota در ایالت آندراپرادش در جنوب هند به فضا پرتاب شد.
آزمایش موفقیتآمیز نخستین هواپیمای سبز توسط بویینگ
این هواپیما که ecoDemonstrator 787 نام دارد، با استفاده از سوخت ترکیبی جت (85 درصد) و دیزل سبز (15 درصد) به پرواز درآمد. سوخت دیزل سبز با استفاده از روغن های گیاهی، روغن های سوخته حاصل از پخت و پز و همچنین چربی های ضایعاتی حیوانی تولید می شود.
نخستین همایش یافتههای نوین در هوافضا و علوم وابسته، سال 94
نخستین همایش یافتههای نوین در هوافضا و علوم وابسته، سال 94 با مشارکت علمی تعدادی از دانشگاه ها و نیز سازمانهای مربوطه برگزار خواهد شد.
پرتاب نخستین هواپیمای فضایی اروپا به فضا
به گزارش ایسنا، این خبر را شرکت «فضایی آریان» پس از تاخیر سهماهه به دلیل تنظیم برنامه پرواز این ماموریت اعلام کرد. این سامانه بدونسرنشین که به اندازه یک خودرو است، توسط موشک سبک اروپا به نام «وگا» (Vega) و طی پروازی 100 دقیقهای به مدار پایین زمین فرستاده میشود و در آنجا طرحهایی را برای ساخت نوعی سامانه فضایی شاتلمانند و قابل استفاده دوباره ارائه میدهد.
دکتر سورنا ستاری: ایران نیازمند آغاز مگاپروژکتها در صنعت هوایی است
دکتر ستاری: باید تلاش کنیم همان اتفاقی که در ساخت توربین های صنعتی رخ داده است در صنعت توربین های هوایی نیز اتفاق بیفتد زیرا کشور به این توربین ها نیاز جدی دارد. از همین رو تمامی کسانیکه در این حوزه فعالیت می کنند مورد حمایت جدی و کامل معاونت قرار می گیرند.