روباتهای انساننما، پای ثابت سفرهای فضایی آینده (+تصاویر)
یکی از ابزارهایی که چند سال است در حال گسترش بوده، با همکاری سازمان فضایی ناسا، کمپانی جنرال موتورز و چندین دانشگاه بزرگ دنیا در حال تکمیل است، رباتهای انساننمای قدرتمند هستند. این خانواده را سری رباتهای ربونات مینامند.
ماموریت یک ساله شبیهسازی مریخ به پایان میرسد (+تصاویر)
شش محقق این ماموریت در پناهگاهی گنبدی شکل در یکی از پنج آتشفشان موجود در هاوایی موسوم به مونا لوا سکنی دارند. این ماموریت بخشی از برنامه شبیهسازی و قیاس اکتشاف فضایی هاوایی (Hi-Seas) است.
مسابقه رباتیک یک میلیون دلاری ناسا با هدف توسعه اکتشافات در مریخ
ناسا با هدف توسعه اکتشافات در اعماق فضا و فراهم کردن مقدمات سفر نخستین گروه از فضانوردانش به مریخ مسابقه جالبی را ترتیب داده که به برنده آن جایزه قابل توجه یک میلیون دلاری میدهد. بر این اساس شرکتکنندگان باید روباتی را در دنیای مجازی و البته در مریخ هدایت و کنترل کنند.
برنامهی لاکهید مارتین برای آموزش فضانوردی به کودکان
شرکت لاکهید مارتین که قرار است در آینده ماموریتی را به فضای عمیق داشته باشد، برای دسترسی به افراد کافی به منظور هدایت فضاپیمای آن، برنامهای آموزشی برای کودکان تدارک دیده است. در حقیقت شرکت لاکهید مارتین اکنون در حال سرمایهگذاری بر روی چیزی است که چند دهه بعد جواب آن را خواهد گرفت.
کاوشگر شیاپارلی اروپا مهر امسال به مریخ میرسد
کاوشگر شیاپارلی (Schiaparelli)، بخشی از محمولهای است که در راه سیاره سرخ قرار دارد و در واقع آزمونی برای سیستم فرود سازمان فضایی اروپا محسوب میشود. این کاوشگر به همراه یک ماهواره بررسی گازها به مدار مریخ میرود و از آنجا روی سطح این سیاره فرود میآید.
ناسا به دنبال ساخت ایستگاه فضایی بر روی زمین (+تصاویر)
ادارهی ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، برای ساخت ایستگاههای فضایی بر روی زمین، شش شرکت را به همکاری دعوت کرده است. قرار است از این ایستگاهها برای قرار گرفتن مسافران فضا در آنها به منظور تطبیق بدن فضانوردان با توجه به شرایط ویژه فضا استفاده شود. شرکت «بویینگ» ساخت سیستم اولیه محیط فضا را طراحی میکند.
به مناسبت چهارمین سال فرود کاوشگر مریخ: مختصری در مورد مریخنورد کنجکاوی (+تصاویر)
یکی از تاریخسازترین روباتهای فضایی ناسا چهارمین سال فعالیت خود را جشن گرفت. درباره این مأموریت همین نکته کافی است که ناسا آن را اساساً برای دو سال فعالیت بر روی مریخ طراحی و برنامه ریزی کرده بود اما حالا خبر می رسد که حداقل برای دو سال دیگر هم در سیاره سرخ به جستجوهای خود ادامه خواهد داد.
انتشار مشکلات فنی و مالی پروژه میلیاردی فضاپیمای اوریون ناسا
پروژه فضاپیمای اوریون که یکی از امیدهای ناسا برای جایگزین کردن فضاپیمای شاتل است، معادل 11/3 میلیارد دلار از کل بودجه ناسا را به خود اختصاص داده است اما دادههای فنی آن نشان میدهد که هنوز اطلاعات و آزمونهای لازم برای یک پرواز سرنشیندار را به دست نیاورده است.
ایلان ماسک؛ مردی که ما را به مریخ خواهد برد (+زندگینامه و تصاویر)
ایلان ماسک نمونهی کامل میلیونری خودساخته است که نه تنها ثروتش کاملا ناشی از استعداد و زحمت شخص وی بوده بلکه با استفاده از آن هر روز سعی در کشف دریچههایی روشنتر برای سایرین مردم دارد. او بر این باور است که برای پیشرفت کردن و بهینه بودن باید ریسک کرد و شکست جزیی جداییناپذیر از این روند خواهد بود و به نوعی نشانهای است برای اینکه در حال پیشرفت هستید.
برنامهی جدید اسپیس ایکس: فرود همزمان ۳ راکت
پس از پرتاب و فرود موفقیتآمیز روز دوشنبه راکت فالکون ۹ این شرکت در پایگاه فضایی کیپ کاناورال فلوریدا، حالا اسپیسایکس از هدف جدید خود رونمایی کرده است: فرود آوردن همزمان سه راکت. ایلان ماسک در پیام توئیتری خود نوشت: دو راکت از مجموع سه راکت این مجموعه به طور همزمان و راکت سوم هم کمی پس از آنها فرود خواهد آمد.