تلاش امارات برای پرتاب ماهواره‌ی مکعبی نایف 1 به فضا (+تصاویر)

مرکز محمد بن رشید و دانشگاه آمریکایی شارجه با همکاری یکدیگر و در ماه جاری میلادی ماهواره‌ای مکعبی به نام «نایف ۱» را به فضا پرتاب خواهند کرد. فعالیت های امارات برای ساخت ماهواره و فضاپیما از دو سال قبل به طور جدی آغاز شده و کلیه آزمایش‌های مربوط به ماهواره «نایف ۱» بر روی زمین با موفقیت انجام شده تا این ماهواره برای پرتاب به فضا آماده شود.

زمین و ماه از دید مریخی‌ها

اداره ملی هوانوردی و فضانوردی آمریکا، ناسا، در هنگام کالیبره کردن یکی از دوربین‌های تصویر‌برداری خود در مدار مریخ، عکس‌هایی از زمین و ماه تهیه کرده است که سیاره ما را از دید یک رصدخانه مریخی به‌ تصویر می‌کشد.

ناسا پروژه‌های باستان‌شناسی منظومه خورشیدی را معرفی کرد/پرتاب فضاپیماهای لوسی و سایک در سال 2021 و 2023 به فضا

فضاپیمای رباتیک «Lucy» قرار است در سال 2021 میلادی به فضا اعزام شود تا روی سیارک‌های «تروژان» مشتری تحقیق کند. پروژه دیگر فضاپیمای Psyche نام دارد. این فضاپیما در سال 2023 به فضا می‌رود تا به یک جرم آسمانی به نام Psyche16 در کمربند کیپر برسد.

سفر مجازی به مریخ، هدیه تسلا به مناسبت کریسمس

هدیه دوم برای صاحبان خودروهای مدل S و X که از به‌روز رسانی‌ها استفاده کرده‌اند، امکان تبدیل خودروی آنها به یک فضاپیمای مریخی است. اسپیس‌ایکس، شرکت خواهرخوانده تسلا، در حال طراحی برای ارسال انسان‌ها به سیاره سرخ است.

نوآوری پژوهشگر ایرانی در زمینه‌ی ساخت‌و‌سازهای خودکار در مریخ و ماه (+تصاویر)

پژوهشگر ایرانی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی با طراحی و ساخت پرینترهای سه‌بعدی روش نوینی را در ساخت اتوماتیک سازه‌های ساختمانی در مدت کم ارائه داده و در تلاش است تا با همکاری ناسا اقدام به ساخت سازه در مریخ و ماه کند.

انجمن «نشنال جئوگرافی» و ساخت سریال مستند از مریخ

شبکه نشنال جئوگرافی به تازگی پخش مجموعه داستانی مستندی را با عنوان «مریخ» آغاز کرده است که هدف آن الهام از نسل جدید فناوری‌ها برای مأموریت فضایی انسانی به سیاره مریخ است. پخش شبکه «مریخ» نشنال جئوگرافی تلاشی جدی برای القاء نسل جدید درباره مأموریت انسانی به سیاره سرخ است.

یافتن سرنخ‌هایی از کاوشگری که 13 سال پیش به مریخ پرتاب شد

مریخ‌نشین بیگل 2 در سال ۲۰۰۳ همراه با مدارگرد «مارس اکسپرس»، متعلق به آژانس فضانوردی اروپا (ESA)، راهی فضا شد اما دیگر هیچ اثری از آن یافت نشد و به یکی از رازهای عجیب تاریخ اکتشافات مریخ تبدیل شد.

استفاده از سامانه‌ی «لیدار» به منظور شناسایی علائم حیات در مریخ

دانشمندان به تازگی از سیستم هواشناسی «لیدار» برای شناسایی احتمال وجود حیات روی سیاره مریخ استفاده می‌کنند. مرکز پرواز فضایی گودارد (Goddard) ناسا ابزار جدیدی برای این کار ابداع کرده است که به عنوان حس بویایی برای مریخ‌نورد عمل می‌کند و از این طریق به محققان در کشف شواهدی از وجود حیات در مریخ کمک می‌کنند.

مریخ‌نشین اروپایی «شیاپارلی» به دلیل یک باگ کامپیوتری سقوط کرده است

«آندرا اکومازو»، مدیر ماموریت‌های سیاره‌ای آژانس فضایی اروپا، می‌گوید که تمام این‌ها نشانگر این موضوع هستند که اشکال پیش‌آمده، نرم‌افزاری است. تیم پروژه‌ی اگزومارس می‌خواهد تا فرود شیاپارلی را بازسازی کند تا مشکل اصلی را در بیاورند.

آژانس فضایی اروپا: نتیجه عملیات فرود کاوشگر شیاپارلی روی مریخ موفقیت‌آمیز است

مدیران آژانس فضایی اروپا صبح پنجشنبه در جریان یک نشست خبری اعلام کردند که عملیات فرود کاوشگر اسکیاپارلّی (شیاپارلی) (Schiaparelli) روی سیاره مریخ در مجموع با موفقیت انجام شده است اگرچه تمام مراحل، دقیقا آنطور که پیش بینی می شد عملی نشده است. از جمله اینکه ارسال سیگنال از سوی کاوشگر قبل از فرود روی مریخ، متوقف شده است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi