هلیتاکسی، تاکسی پرندهی خودران شرکت ایروینچی (+تصاویر)
یک شرکت کانادایی برای حل معضل ترافیک و حمل و نقل مسافران، بالگردی با قابلیت هدایت خودکار طراحی کرده است که به زودی نخستین پرواز آزمایشی آن انجام می شود.
کنفرانس بین المللی ناوبری، آذر 1395
کنفرانس بینالمللی ناوبری در تاریخ آذر 1395 در جزیره کیش، پردیس بینالملل دانشگاه صنعتی شریف، برگزار میشود. محورهای این کنفرانس شامل سنسورها و سختافزار، الگوریتمها و روشها، و کابردرها (هوافضا، دریا، خودرو، نقشهبرداری) میباشد.
ورود ایران به طراحی و ساخت ماهواره های کمتر از 15 کیلوگرم
رییس مرکز ملی فضایی ایران گفت: با توجه به اینکه ساخت ماهواره های 15 کیلوگرمی مورد توجه دنیا قرارگرفته، ایران نیز به این فناوری ورود کرده است. پرتاب ماهواره های سبکتر به فضا سادهتر و سریعتر است و دهها ماهواره کوچک به صورت شبکه ای مورد استفاده قرار می گیرند و کار ماهواره های بزرگ را انجام می دهند.
برای نخستین بار: چاپ سهبعدی قلب در گرانش صفر
تیمی از دانشمندان سه شرکت که توسط ناسا و شرکت Techshot رهبری میشوند، توانستهاند نخستین ساختارهای قلب و عروق را در محیط گرانش صفر (Zero G) با استفاده از سلولهای بنیادی بالغ انسان چاپ سهبعدی کنند.
آب مریخ نمونهبرداری میشود
دانشمندان در حال حاضر سرنخهایی از وجود آب مایع در سیاره مریخ شناسایی کردهاند اما اکنون میخواهند نگاه دقیقتری به آن بیندازند.. ناسا اعلام کرده که کاوشگر کنجکاوی قرار است خطوط شیبدار تکرارشونده در اطراف دهانه گیل را به امید پیدا کردن آب بررسی کند.
دومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مکانیک، صنایع و هوافضا، مهر 95
دومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مکانیک، صنایع و هوافضا، در تاریخ 16 مهر 1395 در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میگردد.
پرتاب موفقیتآمیز پیشرفتهترین راکت فضایی حامل چین به فضا
کارشناسان فضایی چین روز شنبه پیشرفتهترین و اولین راکت مدل «لانگ مارچ 7» را که گفته می شود فصل نوینی در ماموریتهای فضایی این کشور گشوده است، با موفقیت به فضا پرتاب کردند. راکت لانگ مارچ از نسل جدید راکت های حامل به حساب می آید و برای نخستین بار در این پرتاب از مرکز ماهواره های جدید «ونچانگ» در این استان استفاده شده است.
ناسا قرارداد با تلسکوپ فضایی هابل را تا سال 2021 تمدید کرد
تلسکوپ فضایی هابل (Hubble Space Telescope) تلسکوپی است که در سال ۱۹۹۰ توسط شاتل دیسکاوری در مدار قرار گرفت. نام این تلسکوپ از نام کیهانشناسی به نام ادوین هابل گرفته شده است. اگرچه هابل اولین تلسکوپ فضایی نبود ولی یکی از بزرگترین و پرکاربردترینها به شمار میآید.
هدف نهايي حوزه فناوری فضايي ایران، ساخت ماهواره بومي حرفهای است
ماهوارههايي كه هم اكنون در كشور ساخته شده و به فضا پرتاب مي شود به نوعي، آزمايشي و براي توسعه تكنولوژي فضايي است تا در نهايت در سال ۱۴۰۴ دو ماهواره حرفهاي بومي را به فضا پرتاب كنيم.
امنترین جای هواپیما کجاست؟/همه چیز در مورد پرواز با هواپیما
بهترین ساعت پرواز؟ نظافت چند وقت یکبار انجام میشود؟ امنترین جای هواپیما؟ هوای کولر هواپیما چقدر تمیز است؟ ترسناکترین فرودگاه برای فرود؛ علائم هشداری هواپیما؛ چرا WiFi تعطیل میشود؟ خدمه چه میخورند؟ اگر کاپیتان پرواز مریض شود چه اتفاقی میافتد؟ از صندلیام متنفرم! خلبانها خسته نمیشوند؟ آیا ماسک اکسیژن واقعا مرا نجات خواهد داد؟ چرا خدمه از بطری آب استفاده میکنند؟