انجمن علمي دانشکده مهندسي هوافضا، دانشگاه اميرکبير
در سال ۱۳۷۵ در دانشكده مهندسي هوافضا كلوپ پرواز به عنوان يك ركن علمي دانشجويي در دانشكده تشكيل شد. پس از تشكيل انجمن علمي دانشكده مهندسي هوافضا، اين كلوپ از لحاظ ردهبندي دانشگاهي زير مجموعه انجمن علمي قرار گرفت.
بررسي شبه سه بعدي جريان در مجاري بين پره هاي يک توربو ماشين به روش اغناي خط جريان
نگارش: آرش فرامرزي
استاد راهنما: دکتر ابوالقاسم مسگرپور طوسي
سال: ۱۳۷۴
حل عددي جريان در توربو ماشينها با استفاده از روش Time Marching
نگارش: امير رضايي
استاد راهنما: دکتر مسعود برومند
سال: ۱۳۷۴
تخمين ضرائب آيروديناميکي روتور هليکوپتر
نگارش: حميد فرخ فال
استاد راهنما: دکتر کاميار منصور
سال: ۱۳۷۴
محاسبه ضرايب آئروديناميکي موشک
نگارش: اصغر عاليزاده
استاد راهنما: دکتر محمود مانی
سال: ۱۳۷۴
اصغر عاليزاده |
شرکت هوافضایی درنا
شركت هوافضایی درنا در اسفند ماه سال ۱۳۶۷ توسط گروهی از مهندسين و تكنسينها پايهگذاری شده است. اهداف اصلی شركت عبارتند از: طراحی و ساخت هواپيماهای سبك در رده JAR-VLA و JAR۲۳، ساخت قطعات فلزی، كامپوزيت، تبديل قطعات فلزی به كامپوزيت و انجام پروژه در زمينهی مواد مركب.
پژوهشگاه هوافضا
این پژوهشگاه در سال ۱۳۷۹، با نام پژوهشکده هوافضا از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف انجام تحقیقات هوافضایی پایهگذاری شد که در سال ۱۳۸۳ به پژوهشگاه هوافضا تبدیل شد...
گروه مهندسی هوافضای دانشگاه فردوسی مشهد
گروه مهندسی هوافضای دانشگاه فردوسی مشهد يكي از گروههای بخش مهندسی مکانیک دانشكدهی مهندسي است كه در مقطع كارشناسي ارشد هوافضا مشغول فعاليت بوده و گرایشهای آیرودینامیک، سازههای هوایی و جلوبرندگی را ارائه میدهد.
دانشکده مکانیک و هوافضای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران
گروه های مهندسی مکانیک و مهندسی هوافضا از سال ۱۳۷۳ بطور مستقل به عنوان زیر مجموعه ای از دانشکده فنی و مهندسی آغاز به کار نمودند. درسال ۱۳۸۷ به خاطر گستردگی فعالیت ها، تعداد زیاد دانشجو و اساتید و با توجه به زمینه های کاری مشترک، دانشکده مستقلی تحت عنوان دانشکده مهندسی مکانیک و هوافضا متشکل از این دو گروه تاسیس گردید.
بخش مهندسی هوافضا و انرژی دانشگاه شیراز
بخش مهندسی هوافضا و انرژی دانشگاه شیراز يكي از بخشهای مهندسی مکانیک در پردیس مهندسي است كه در مقطع كارشناسي ارشد هوافضا مشغول فعاليت است.