حمایت از تولیدکنندگان و بهره‌برداران محصولات دانش‎بنیان هوایی و هوانوردی ساخت‌ داخل

 

براساس نخستین مصوبه کمیته سیاست‌گذاری توسعه هوانوردی عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تولیدکنندگان و بهره‌برداران محصولات دانش‎بنیان هوایی و هوانوردی ساخت‌ داخل مورد حمایت قرار می‌گیرند.

برگزاری بزرگترین نمایشگاه هوایی آسیا در هند

بزرگترین نمایشگاه هوایی آسیا در هند در حال برگزاری است. این نمایشگاه هوایی که از روز چهارشنبه گشایش یافت، به مدت پنج روزه ادامه دارد. در آیین گشایش این نمایشگاه هوایی آسیایی با عنوان «آیرو هند - 2015»، «نارندرا مودی» نخست وزیر هند، وابستگان نظامی کشورهای مختلف و نمایندگان 600 شرکت صنعت هوایی - دفاعی حضور داشتند.

کارگاه آموزشی-صنعتی طراحی و پیاده سازی سیستم کنترل به روش طراحی مبتنی بر مدل

در حاشیه‌ی چهاردهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، کارگاه آموزشی-صنعتی طراحی و پیاده سازی سیستم کنترل به روش طراحی مبتنی بر مدل برگزار می‌شود.

ناسا بدنبال کشف حیات فرازمینی در قمر «اروپا»

ناسا با درخواست رسمی بودجه 30 میلیون دلاری از کنگره به منظور کنکاش در قمر «اروپا» سیاره مشتری، یک جرم کیهانی دیگر را به فهرست اهداف فضایی خود اضافه کرد. به گزارش ایسنا، آژانس فضایی آمریکا طراحی یک کاوشگر بدون‌سرنشین را پشتیبانی مالی می‌کند که برای بررسی مکان‌هایی غیر از زمین و مریخ در منظومه شمسی یعنی جایی که حیات می‌تواند وجود داشته باشد، مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 105، بهمن 93


دربرگیرنده‌ اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا
صنعت هوافضا به سبک هندی یا آفریقایی!، آخرین تحولات صنعت موشکی تاکتیکی!، سهم خطاهای نرم‌افزاری در ناکامی سامانه‌های هوافضایی،‌ چین: رشد دو رقمی در حوزه‌ی دفاعی، آخرین رویدادهای حوزه‌ی ماوراء صوت
توزیع در گیشه‌های روزنامه فروشی سراسر کشور

عملیات پرتاب و فرود فضاپیمای آی ایکس وی با موفقیت پایان یافت

فضاپیمای آی ایکس وی (IXV)، تازه ترین ساخته سازمان فضایی اروپا، با موفقیت از جو زمین گذشت و پس از یکصد دقیقه و پیمودن ۳۲ هزار کیلومتر به زمین بازگشت.
سازمان فضایی اروپا در این عملیات توانست برای نخستین بار فضاپیمایی را طراحی و هدایت کند که مانند مدل آمریکا آن یعنی «دیسکاوری» یا «سایوز» روسی با موفقیت سفر رفت و بازگشت به فضا را صورت دهد.

جزئیاتی از ماهواره فجر/ مروری بر 4 مدارگرد ایرانی


ماهواره فجر که پس ماهواره های 'امید' ، 'رصد' و 'نوید' چهارمین ماهواره ایرانی در مدار زمین محسوب می شود که توسط متخصصان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و شرکت صنایع الکترونیک ایران ساخته شده است و مرکز هدایت و کنترل عملیات فضایی کشور به کمک شبکه ایستگاه‌های زمینی بومی عهده دار پشتیبانی و نظارت بر عملیات بهره برداری ماهواره فجر است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری