نخستین کنفرانس انجمن پیشرانش هوافضایی ایران

برای ارائه‌ی دستاوردهای تحقیقاتی و ایجاد ارتباط بین پژوهشگران صنعتی و دانشگاهی و هماهنگی و هم‌فکری و ارتقاء سطح دانش و فناوری در دو زمینه‌ی تحقیقاتی سیستم‌های پیشرانش هواپیما و حمل و نقل فضایی، اولین کنفرانس انجمن پیشرانش هوافضایی ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

دوازدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران

 

دوازدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران در ۱۳۹۱ است به میزبانی دانشکده‌ی مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک تهران) برگزار می‌شود. برای آگاهی بیشتر می‌توانید به پایگاه اینترنتی کنفرانس به نشانی http://aero2013.ias.ir  مراجعه نمایید. آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات دوصفحه‌ای ۳۰ مهرماه ۱۳۹۱ می‌باشد.

پژوهشكده علوم و فناوری فضا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

پژووهشکده علوم و فناوری فضا به منظور پاسخگویی به نیازهای کشور در زمینه طراحی، ساخت و کاربرد محصولات فضایی و اجرای پروژه­‌های فضایی با تصویب شورای گسترش آموزش عالی با پشتیبانی سازمان فضایی ایران، در دانشگاه صنعتی امیرکبیر بنیان نهاده شد.

سومین دوره مسابقات دانش آموزي طراحی و ساخت سامانه هاي هوافضايي دانشگاه صنعتي شريف

سومین دوره مسابقات طراحی و ساخت سامانه‌های هوافضایی در بخش دانش‌آموزی به همت قطب علمی سامانه‌های هوافضایی دانشکده‌ی مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف در آبان ماه ۱۳۹۱ برگزار می‌شود.

نخستین دوره مسابقه ایده‌های نو، ارسال سرنشین به ارتفاع زیرمداری زمین

مجتمع هوافضاي دانشگاه صنعتي مالك اشتر با پشتیبانی ستاد توسعه فناوري هوافضا «نخستین دوره مسابقه ایده‌های نو، ارسال سرنشین به ارتفاع زیرمداری زمین» را برگزار می‌کند. آخرین مهلت ارسال ایده‌ها 10 مرداد 1391 است. 

چشم فانتوم پرواز کرد

سرانجام هواپیمای هیدروژنی بدون سرنشین چشم فانتوم (PhantomEye) ساخت شرکت بویینگ نخستین پرواز آزمایشی خود را انجام داد و به مرحله پرواز پایانی نزدیک‌تر شد. این هواپیما در 1 ژوئن از مرکز پژوهش‌های پروازی درایدن ناسا واقع در پایگاه هوایی ادواردز کالیفرنیا پرواز خود را آغاز کرد و تا ارتفاع 4080 پایی اوج گرفت و در مسیر سِیر (کروز) به سرعت 62 نات رسید. این پرواز در مجموع 28 دقیقه به طول انجامید ولی پس از فرود بر بستر یک دریاچه خشک، ارابه‌های فرود این هوایپما در اثر برخورد با حفره‌های زمینی شکسته شد. منبع: هیتنا

برتری مولفه‌های انسانی یا ضعف هواپیماهای بدون سرنشین؟

هدف از ساخت هواپیماهای بدون سرنشین حذف عامل انسانی از نبردهای هوایی و عملیات‌های تجسسی و در کل کاهش خطرات احتمالی برای خلبانان بوده است. اما آیا هواپیماهای بدون سرنشین می توانند هواپیماهای سرنشین‌دار را حذف کرده و جایگزین مطمئنی برای آن‌ها باشند؟

مدل‌سازی و شبیه‌سازی دینامیک وسایل هوافضایی

نویسنده: پیتر اچ زیبفل
برگردان: دکتر فریبرز ثقفی، مهندس محمد فتحی
ناشر: موسسه انتشارات علمی دانشگاه صنعتی شریف
قطع: وزیری

نخستین كنفرانس ماهواره براي توسعه پايدار

اولين كنفرانس ماهواره براي توسعه پايدار در مهر ماه 91 توسط قطب علمي مخابرات دانشگاه صنعتي اميركبير (پلی‌تکنیک تهران) برگزار مي‌شود.

تبلیغات
گپ جی پی تی -  چت جی پی تی 4o پلاس
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI