نخستین پرتاب فضایی انگلیس تا سال 2021 انجام میشود / پرتاب راکت فضایی از طریق هواپیمای بویینگ 747 (+تصاویر)
شرکت "ویرجین اوربیت" اعلام کرد که پرتاب راکت فضایی "لانچر وان" این شرکت تا سال 2021 از انگلیس انجام خواهد شد. این برای نخستین بار است که انگلیس، یک پرتاب فضایی به مدار زمین را پشتیبانی میکند.
کپسول فضایی «اوریون» ناسا بیش از 100 قطعه چاپ سهبعدی خواهد داشت
بیش از 100 قطعه از کپسول فضایی سرنشین دار اوریون ناسا از فناوری چاپ سهبعدی بهره خواهند گرفت که توانایی رویارویی با چالشهای اعماق فضا را خواهند داشت.
پرتاب 4 ماهواره و 190 کیلوگرم محموله به فضا توسط فضاپیمای باری پروگرس روسیه
مرکز هدایت پروازهای فضایی روسیه اعلام کرد: فضاپیمای باری «پروگرس اماس-6» حامل 2.4 تن محموله ازجمله چهار ماهوراه تحقیقاتی، 190 کیلوگرم مواد غذایی، سوخت، آب، اکسیژن و تجهیزات مورد نیاز فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی است.
برنامهی جدید اسپیس ایکس: فرود همزمان ۳ راکت
پس از پرتاب و فرود موفقیتآمیز روز دوشنبه راکت فالکون ۹ این شرکت در پایگاه فضایی کیپ کاناورال فلوریدا، حالا اسپیسایکس از هدف جدید خود رونمایی کرده است: فرود آوردن همزمان سه راکت. ایلان ماسک در پیام توئیتری خود نوشت: دو راکت از مجموع سه راکت این مجموعه به طور همزمان و راکت سوم هم کمی پس از آنها فرود خواهد آمد.
فضانوردان ناسا چشمانتظار فضاپیمای جدید
نکته قابل توجه در این نگرش جدید آن است که دولت آمریکا برای اعزام فضانوردانش به ایستگاه فضایی و در کل زیر مدار، دیگر نه به ناسا بلکه به شرکتهای خصوصی همچون بوئینگ و اسپیسایکس دل بسته است. بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، شرکت بوئینگ در اوایل سال ۲۰۱۸ فضانوردان را راهی ایستگاه فضایی بین المللی خواهد کرد.
ناكامی فضایی، دو مقام دیگر روسی را به زندان فرستاد
مسكو افزون بر درآمد پرتاب های فضایی، اعتبار ویژه ای در این حوزه برای خود قائل می باشد و در صدد حفظ آن و ایمنی كامل پرتاب های آینده است.
پنج فناوری شگفتانگیز برای تحقق سفر به مریخ
ناسا در تلاش برای توسعهی جدیدترین تجهیزات و فناوریها است تا در سال ۲۰۳۰ سفر خود به مریخ را محقق کند. در نقشهی راه ارائه شده توسط این آژانس به برخی موارد عجیب و شگفتانگیزی نیز اشاره شده بود که در ادامه به مرور آنها خواهیم پرداخت.
اتمام موفقیتآمیز فاز بررسی طرح بحرانی سیستم پرتاب فضایی
ناسا از مرحله نهایی طراحی موشکی خبر داده که قرار است انسان را به مریخ منتقل کند. SLS مجهز به دو booster و چهار موتور RS-۲۵ است که همراه با فضاپیمای Orion ناسا برای بررسی نهایی و تا سال ۲۰۱۸ میلادی آماده پرواز خواهد شد. مرحله اصلی SLS حدود ۲۰۰ فوت بلندی و ۲۷.۶ فوت قطر دارد.
ابراز امیدواری چارلز بولدن: ماموریت سرنشیندار به مریخ از همیشه به واقعیت نزدیکتر شده است
چارلز بولدن، مدیرعامل ناسا و فرمانده سابق فضاپیمای شاتل، زمانی که درسال 1980 به برنامه آموزش فضانوردان در مرکز فضایی جانسون درهوستون وارد شد، تصور میکرد نخستین کسی باشد که به اکتشاف در مریخ بپردازد.