ساخت ربات پرنده کم صدا
در حال حاضر نمونه اولیهای از پهپاد زمزمه ساخته شده است و ظاهر آن شبیه به یک کوآدکوپتر معمولی است. با این حال به جای استفاده از پروانه (ملخ هواپیما) معمولی، در ربات پرنده "زمزمه" روتورهای پرهداری حلقه شکلی به کار گرفته شده است.
تراشهای برای هدایت ربات های پرنده مینیاتوری
پژوهشگران دانشگاه MIT تراشهای موسوم به «ناوین» (Navion) ابداع کردهاند. این تراشه آنقدر کوچک است (حدود 0/03 اینچ مربع) که میتوان آن را در پهپادی به اندازه یک زنبور قرار داد و آنقدر از نظر نیرو کارآمد است که میتواند در هر ثانیه، تصاویر ثبت شده با دوربین را در 171 قاب قرار دهد.
تولید پهپاد برای حمل سربازان زخمی و سانحه دیدگان حوادث طبیعی (+تصاویر)
تاکنون پهپادها بیشتر برای عملیات گشتزنی و نظارت و کنترل مورد استفاده بودهاند، اما به زودی از آنها برای حمل سربازان زخمی و نجات یافتگان از سیل و زلزله نیز استفاده خواهد شد.
ناسا در صدد ارسال مریخکوپتر به فضا
اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، اعلام کرده است که برای نخستین بار هلیکوپتری را در آسمان مریخ به پرواز درخواهد آورد.
با هدف تقویت کاوشها در مریخ: ناسا زنبورهای رباتیک به مریخ می فرستد
کاوشگرها بزرگ و گرانقیمت هستند، حرکتشان روی زمین زمان زیادی میگیرد و امکان گیر افتادنش در زمین نرم زیاد است. در صورتی که یک دسته زنبور رباتیک جای بسیار کمتری در فضاپیمای ترابری میگیرند، سریعتر حرکت میکنند و منطقه بزرگتری را پوشش میدهند.
دوره یک ماهه شبیهسازی شرایط در سیاره سرخ / زندگی مریخی در عمان (+تصاویر)
طبق برنامه از پیش تعیین شده، فضانوردان به مدت یک ماه با شبیهسازی شرایط حاکم بر سیاره مریخ در صحرای ظفار عمان تلاش میکنند خود را برای زندگی در مریخ آماده کنند.
بهکارگیری پهپاد غریق نجات در استرالیا
گارد ساحلی سیدنی استرالیا برای نخستین بار با به کارگیری یک پهپاد به عنوان جدیدترین فناوری غریق نجات دو شناگر نوجوان را نجات داد.
طراحی ربات پرندهای که کارمندان را وادار به ترک محل کار میکند (+تصاویر)
پژوهشگران ژاپنی ربات پرندهای طراحی کردهاند که اگر کارمند بیش از وقت تعیین شده کار کند، شروع به پخش آهنگ میکند و کارمندان را وادار به ترک محل کار میکند.
حضور «شبکه یکپارچه هوافضا، هوانوردی و هواپیمایی» در هشتمین نمایشگاه صنایع هوایی و فضایی ایران
هشتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 7 تا 10 آذر 96 در محل مرکز نمایشهای هوایی برگزار گردید. در این نمایشگاه، «شبکه یکپارچه هوافضا، هوانوردی و هواپیمایی» یا «منظومه» حضوری فعال داشت.
دکتر منطقی: مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، یکی از الگوهای موفق در میان فعالیتهای ترویجی صنعت هوایی کشور است
منطقی برگزاری جزیرهای مسابقات و جشنوارهها بدون دنبال کردن هدف و مأموریتی مشخص را اتلاف هزینههای مالی و انسانی در دانشگاههای کشور عنوان کرد.