تراشهای برای هدایت ربات های پرنده مینیاتوری
پژوهشگران دانشگاه MIT تراشهای موسوم به «ناوین» (Navion) ابداع کردهاند. این تراشه آنقدر کوچک است (حدود 0/03 اینچ مربع) که میتوان آن را در پهپادی به اندازه یک زنبور قرار داد و آنقدر از نظر نیرو کارآمد است که میتواند در هر ثانیه، تصاویر ثبت شده با دوربین را در 171 قاب قرار دهد.
پژوهشگران دانشگاه MIT تراشهای ابداع کردهاند که برای هدایت روبات های پرنده بسیار کوچک هم کاربرد دارد.
به گزارش ایسنا، شاید تاکنون، پهپادهای بسیاری را دیده باشیم که به زنبور شباهت دارند اما باید ایدهای برای هدایت این گونه پهپادها وجود داشته باشد.
دانشمندان دانشگاه MIT تراشهای موسوم به «ناوین» (Navion) ابداع کردهاند. این تراشه آنقدر کوچک است (حدود 0/03 اینچ مربع) که میتوان آن را در پهپادی به اندازه یک زنبور قرار داد و آنقدر از نظر نیرو کارآمد است که میتواند در هر ثانیه، تصاویر ثبت شده با دوربین را در 171 قاب قرار دهد.
پژوهشگران MIT، با به حداقل رساندن میزان دادههای ذخیره شده در ناوین، قدرت ذخیره آن را به حداکثر رساندند. این تلاشها، حافظه لازم را از دو مگابایت به 0/8 مگابایت میرساند.
کارامان، از پژوهشگران این پروژه گفت: «شاید بتوان این تراشه را در رباتهای کم انرژی بسیار کوچک یا پهپادهای بسیار سبک بکار برد تا به این ترتیب، برای ماهها از یک باتری استفاده کنند».
البته، هدف پژوهشگران این پروژه، به وسایل نقلیه هوایی محدود نمیشود. نخستین تمرکز آنها، بر آزمایش این تراشه در یک خودروی مینیاتوری نادر است که یک پهپاد و یک مینی پهپاد، آن را دنبال میکنند.
به گفته پژوهشگران، این تراشه حتی میتواند در نانوپهپادهایی به کوچکی یک ناخن قرار گیرد تا به هدایت این ابزار به خصوص از راه دور و در مناطق دور از دسترس کمک کند.
- 16 مهر ماه 1403
تست بوستر جدید فضاپیمای نیوشپرد شرکت «بلو اوریجین» در پرواز شماره NS-27 - 2 مهر ماه 1403
چراغ سبز ناسا به ماژول قمری ایتالیایی برای برنامه آرتمیس - 1 مهر ماه 1403
انتشار فصلنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 2، تابستان 1403 (+دریافت نسخه دیجیتال) - 31 شهریور ماه 1403
شرکت امبرائر جایزه فون کارمان را برای همکاری بینالمللی در هوانوردی دریافت کرد - 22 شهریور ماه 1403
کپسول مشکلدار بوئینگ بدون سرنشین به زمین بازگشت و دو فضانورد آن جا ماندند - 18 شهریور ماه 1403
یک ایرانی در میان سرنشینان جدیدترین ماموریت گردشگری فضایی زیرمداری «بلو اوریجین» (+تصاویر)