ماهنامه فضانورد شماره 164، مرداد و شهریور 1393+دریافت نسخه الکترونیکی

ماهنامه «خبرهای هوافضایی» با پیشینه‌ای سیزده ساله، از بهمن ماه ۱۳۹۱ با محتوایی غنی‌تر و ظاهری آراسته‌تر با نام «فضانورد» در اختیار خوانندگان قرار گرفت. این ماهنامه وابسته به پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی (پژوهشگاه هوافضای سابق) است. برای دریافت این ماهنامه کلیک کنید.

 

چه‌کسانی فضانورد می‌شوند؟

به‌طور کلی عنوان «فضانورد» را به کسی اطلاق می‌کنند که بتواند تا ارتفاع 100 کیلومتری زمین سفر کند و به مرز فضا برسد. واقعیت این است که بیشتر فضانوردها رشته‌های تحصیلی مختلفی داشته‌اند؛ از هوانوردی گرفته تا مکانیک و علوم فضایی و رشته‌های مهندسی دیگر و حتی علوم پایه مثل فیزیک و ریاضی. ادامه نوشتار

ماهنامه اویونیک+دریافت نسخه الکترونیکی

دوره‌ی انتشار: ماهنامه
موضوع: برق و الکترونیک هوانوردی
صاحب امتياز: پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان

پژوهشکده اویونیک، دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشگاه صنعتی اصفهان با توجه به زیرساخت‌های موجود و در اختیار داشتن نیروی متخصص مربوطه، اقدام به تأسیس پژوهشکده برق و الکترونیک هوانوردی (اویونیک) جهت نیل به اهداف فوق نموده است.

دومین کنفرانس ملی اویونیک ایران

دومین کنفرانس ملی اویونیک ایران به همت پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان و سازمان صنایع هوایی و همچنین حمایت دانشگاه ها و صنایع بزرگ کشور در تاریخ 14 و 15 بهمن ماه 1393 در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد گردید. این کنفرانس 2 سال یکبار و به صورت ملی برگزار خواهد گردید.

ماهنامه فضانورد شماره 162، خرداد 1393


ماهنامه «خبرهای هوافضایی» با پیشینه‌ای سیزده ساله، از بهمن ماه ۱۳۹۱ با محتوایی غنی‌تر و ظاهری آراسته‌تر با نام «فضانورد» در اختیار خوانندگان قرار گرفت. این ماهنامه وابسته به پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی (پژوهشگاه هوافضای سابق) است. برای دریافت این ماهنامه کلیک کنید.

 

ماهنامه فضانورد شماره 161 اردیبهشت 1393

ماهنامه «خبرهای هوافضایی» با پیشینه‌ای سیزده ساله در اطلاع‌رسانی جدیدترین خبرهای هوافضایی، از بهمن ماه ۱۳۹۱ با محتوایی غنی‌تر و ظاهری آراسته‌تر با نام «فضانورد» در اختیار خوانندگان قرار گرفت. این ماهنامه وابسته به پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی (پژوهشگاه هوافضای سابق) است. برای دریافت این ماهنامه کلیک کنید.

 

نخستین جشنواره ملی ایده‌های فضایی

با توجه به پیشرفت‌های کشور عزیزمان ایران در حوزه‌های گوناگون علمی و پژوهشی و حضور پررنگ جوانان در این عرصه، سازمان فضایی ایران در نظر دارد با توجه به پتانسیل‌های موجود در صنعت فضایی، نخستین جشنواره ملی در خصوص ایده‌های برتر در حوزه فضا را در مهرماه سال 93 برگزار نماید.

برای آگاهی بیشتر می‌توانید به تارنمای سازمان فضایی ایران به نشانی www.isa.ir مراجعه نمایید.

فراخوان پژوهش‌های مشترک علمی در پرتاب کاوشگرهای فضایی ایران

پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی قصد دارد بخشی از کاوشگرهای فضایی را به محموله‌های علمی ـ اکتشافی اختصاص دهد تا با بررسی جنبه‌های مختلف توسعه علوم فضایی، زمینه انجام پژوهش‌های مشترک علمی را با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور در حوزه فضا و دیگر حوزه‌های علمی مرتبط فراهم کند. برای آگاهی بیشتر و شیوه‌ی تنظیم پیشنهادیه (پروپوزال) به فایل راهنمای تنظیم پروپوزال (اینجا) و یا به نشانی www.ari.ac.ir مراجعه نمایید.

معرفی فعالیت‌های فضانوردی به آینده‌سازان

پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی اشاعه فرهنگ فضایی ایران و ضرورت آشنایی و دستیابی به فناوری فضایی را در میان سطوح مختلفی علمی، دانشگاهی، دانش‌آموزی در دستور کار خود قرار داده است. به این منظور هر ساله با اجرای  مراسم هفته جهانی فضا (برای جوانان و نوجوانان)، کارشناسان متخصص را به مراکز علمی، دبیرستان‌ها، و نمایشگاه‌های متعدد اعزام می‌کند تا با ارائه سمینارهای علمی متعدد این قشر از جامعه را با فناوری‌های روز جهان و ایران آگاه سازد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi