برنامه جدید «ویرجین گلکتیک» برای گردشگری فضایی /دریافت بیعانه از گردشگران مشتاق

شرکت «ویرجین گلکتیک» برنامه جدیدی را برای رزرو پروازهای هواپیمای زیرمداری خود موسوم به «اسپیس شیپ‌ دو» اعلام کرده است.

زنان فضانورد پیشگام

تنها در سن ۳۲ سالگی به یک مولتی میلیونر بدل شدن، برای خیلی از افراد کافی است، اما در سپتامبر ۲۰۰۶ انوشه انصاری نه تنها اولین ایرانی فضانورد شد، بلکه نخستین زنی در جهان شد که با هزینه شخصی به فضانوردی پرداخته است.

معرفی انیمیشن کوتاه «یک گام کوچک» / رویای فضانورد شدن لونا (+تماشا)

انیمیشن کوتاه «یک گام کوچک» نخستین ساخته‌ی استودیو تایکو است و داستان دختر بچه‌ای به نام لونا را روایت می‌کند که رویای فضانورد شدن را در سر می‌پروراند.

ساخت ربات پرنده‌ی بسته‌رسان قفسه‌ای با الهام از روش اوریگامی

پژوهشگران در موسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان (EPFL) سوئیس با الهام از روش اوریگامی موفق به طراحی یک ربات پرنده شدند که می‌تواند همزمان با ارسال محموله، از آن‌ها حفاظت کند. طراحان با تکیه بر هنر باستانی اوریگامی این پهپاد را به گونه‌ای طراحی کردند که قفس آن با یک حرکت باز و بسته می‌شود.

12 مردی که قدم بر روی ماه گذاشتند (+تصاویر)

بین سال‌‌های 1969 تا 1972 آمریکایی‌ها تقریبا هر شش ماه یک بار روی ماه فرود آمدند و در برخی از این فرودها، فضانوردان فرصت پیاده‌روی روی این کره را داشتند که نام‌هایی را در تاریخ انسان و فضانوردی جاودان کرد.

کاربردی شدن پژوهش‌ها و فناوری‌های فضایی کشور با کمک متخصصان داخلی/فعالیت بورسیه‌های پژوهشگاه در پروژه کشورهای عربی صحت ندارد

با وجود فراز و نشیب هایی که در چند سال اخیر به واسطه تغییر در تشکیلات فضایی کشور رخ داد، اما شاهد عملیاتی و کاربردی شدن پژوهش ها و فناوری های فضایی کشور به کمک متخصصان داخلی هستیم.

رونمایی از دستاوردهای ملی در روز فناوری فضایی/۴ ماهواره در نوبت پرتاب

ایران در حالی امسال روز فناوری فضایی را در روز چهارشنبه، ۱۳ بهمن ماه برگزار می‌کند که قرار است از ماهواره‌های آماده پرتاب رونمایی کند. ماهواره «امید»، نخستین ماهواره ساخت ایران است که تمام تجهیزات آن در سازمان فضایی ایران طراحی و تولید شده ‌است.

رئیس پژوهشگاه هوافضا: ایران نیازمند همکاری صلح‌آمیز فضایی با روسیه

به گفته دکتر امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا، همکاری صلح آمیز فضایی ایران با روسیه مانعی ندارد و تعداد قابل توجهی از متخصصان امروز ما در صنعت فضایی در روسیه تحصیل کرده‌اند، لذا هیچ مانعی در ارتباطات آموزشی و دانشگاهی بین دو کشور نبوده است.

رئیس پژوهشگاه هوافضا: ایران نیازمند همکار صلح‌آمیز فضایی با روسیه

به گفته دکتر امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا، همکاری صلح آمیز فضایی ایران با روسیه مانعی ندارد و تعداد قابل توجهی از متخصصان امروز ما در صنعت فضایی در روسیه تحصیل کرده‌اند، لذا هیچ مانعی در ارتباطات آموزشی و دانشگاهی بین دو کشور نبوده است.

گزارش رئیس پژوهشگاه هوافضا از وضعیت فناوری هوافضا در ایران

به گزارش ایسنا، بر پایه‌ی اسناد بالادسـتی نظام، هوافضا از اهمیت ویـژه‌ای برخوردار و در نقشـه جامع علمی کشـور، هوافضـا دارای اولویت «الف» است. تخمین بازار بیش از 3 هزار میلیارد دلار هواپیماهای تجاری تا 20 سـال آینده و افزایش تقاضا برای مشاهده زمین از طریق ماهواره‌ها موجب شده است که تا در سند هوافضا در دو بخش هوایی و فضایی، اهداف کلانی در نظر گرفته شود.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری