ساخت ربات پرندهی بستهرسان قفسهای با الهام از روش اوریگامی
پژوهشگران در موسسه پلیتکنیک فدرال لوزان (EPFL) سوئیس با الهام از روش اوریگامی موفق به طراحی یک ربات پرنده شدند که میتواند همزمان با ارسال محموله، از آنها حفاظت کند. طراحان با تکیه بر هنر باستانی اوریگامی این پهپاد را به گونهای طراحی کردند که قفس آن با یک حرکت باز و بسته میشود.
پژوهشگران در موسسه پلیتکنیک فدرال لوزان (EPFL) سوئیس با الهام از روش اوریگامی موفق به طراحی یک ربات پرنده شدند که میتواند همزمان با ارسال محموله، از آنها حفاظت کند.
به گزارش ایسنا، این پرندههای بدون سرنشین میتواند در بالای ساختمانها و ترافیک پرواز کند، در حالی که یک بسته تا 500 گرمی (کمی بیش از یک پوند) را حمل میکند. این پهپاد هنگامی که تا میشود، به اندازه کافی کوچک است تا در یک کوله پشتی جای گیرد.
این پهپاد که در آزمایشگاه سامانههای هوشمند EPFL طراحی شده، ترکیبی از دو عملکرد را ارائه میدهد. از یک طرف میتواند محمولههای مختلف را حمل کند و از طرف دیگر به عنوان یک بستهبندی محافظ عمل میکند که مانند یک قفس انعطافپذیر در هنگام حمل و نقل از محموله محافظت میکند.
طراحان با تکیه بر هنر باستانی اوریگامی این پهپاد را به گونهای طراحی کردند که قفس آن با یک حرکت باز و بسته میشود. هنگامی که نیازی به استفاده از آن نیست، میتوان آن را در چند ثانیه مسطح کرد و حجم آن را تا 92 درصد کاهش داد.
قفس بیرونی از فیبر کربنی انعطافپذیر و بادوام ساخته شده است تا از صدمه به محموله جلوگیری کند. در داخل قفس فیبر کربنی یک مولتیکوپتر چهار پروانهای وجود دارد که به هواپیماهای بدون سرنشین اجازه انجام فرود و صعود عمودی را میدهد. این پهپاد با یک پوند محموله، میتواند حدود دو کیلومتر سفر کند.
پروانههای هواپیمای بدون سرنشین درون قفس قرار گرفتهاند، به طوری که برای محیط اطراف خود، از جمله مشتریان، خطرناک نیستند و آنها میتوانند محموله را بدون احتمال خطر آسیب بردارند.
محققان همچنین یک ویژگی امنیتی را به این پهپاد اضافه کردند آن هم این که هنگامی که قفس باز میشود، پروانهها خاموش میشوند.
آنها در حال برنامهریزی برای اضافه کردن یک چتر نجات به این پهپاد هستند تا اگر پروانهها در حین پرواز دچار آسیب و شکستگی شدند، از سرعت پهپاد برای فرود بکاهد.
27 تیر ماه 1404
ارزش سازنده «استارشیپ» به ۴۰۰ میلیارد دلار میرسد27 تیر ماه 1404
چین لباسهای فضایی جدیدی را به ایستگاه فضایی «تیانگونگ» فرستاد9 خرداد ماه 1404
اسپیسایکس با پرتاب استارشیپ پرواز ۹ به فضا رسید، اما سپس کنترل فضاپیمای غولپیکر خود را از دست داد21 فروردین ماه 1404
نقش استارتاپهای فضایی در توسعه فناوریهای ماهوارهای17 فروردین ماه 1404
راهنمای کوتاه پرواز با پاراگلایدر17 فروردین ماه 1404
پاراگلایدر چیست؟ (+تصاویر)