حضور 35 کشور جهان در اجلاس «هوانوردی ایران- 2016»
نمایندگانی از شرکتهای سازنده هواپیما از جمله «بمباردیر کانادا، امبرائر برزیل، ای.تی.ار (ایتالیایی-فرانسوی) و شرکت ایرباس در این اجلاس بین المللی راهکارهای فروش هواپیما به شرکت های ایرانی را مورد بررسی قرار می دهند.
استفاده از فناوری نانو برای توسعه قابلیتهای نظامی جدید
در اوایل سال 2015 میلادی، سناتور اِسکامر، کمیته بودجه سنا را قانع کرد که این اعتبارات را افزایش دهند تا با اتکا بر آن، برنامه نظامی ManTech قادر باشد پروژههای جدیدی را در سال 2016 میلادی آغاز کند.
چین به دنبال رکوردزنی در پرتابهای فضایی 2016
چین انجام بیش از 20 ماموریت فضایی را برای سال 2016 در دستور کار قرار داده است که این بیشترین تعداد ماموریت در یک سال است. شرکت علم و فناوری و هوافضای چین اعلام کرد که قصد دارد در کنار فعالیتهایی فضایی مورد نظر، به راهاندازی آزمایشگاه فضایی، فضاپیمای سرنشیندار و پرتاب دو موشک نیز بپردازد.
معرفی فناوری های برتر سفر نمایشگاه CES 2016/بالگرد الکتریکی اختصاصی
یک شرکت چینی به نام Ehang نمونه اولیه یک بالگرد الکتریکی را رونمایی کرد که قادر است تا ارتفاع 3500 متری از زمین بلند شود و با سرعت 100 کیلومتر در ساعت حرکت کند. این بالگرد با هر بار شارژ قادر است 23 دقیقه در هوا پرواز کند.
ماهنامه «فناوری فضایی»، شماره 2، آذر 94
در اين شماره همچنين مطالبي همچون سفينه هاي عجيب ناسا، تغيير و تحولات سازمان فضايي روسيه، تلاش براي يافتن حيات در مريخ، مخابرات ماهواره اي نظامي و گزارش اختصاصي از نمايشگاه هوافضاي دبي منتشر شده است.
روسیه به دنبال ساخت پایگاه دائمی در ماه تا 2030
سازمان فضایی فدرال روسیه در حال برنامهریزی برای ساخت یک پایگاه سرنشیندار دائمی در ماه است که ماژولهای آن بر روی شش موشک جداگانه به فضا ارسال خواهند شد. هنگامی که اجزای این پایگاه به ماه منتقل شدند، مونتاژ آن برای 10 سال ادامه خواهد یافت.
تور پرواز با جنگنده میگ-29 روسیه / 12.5 هزار دلار برای 25 دقیقه پرواز
یک شرکت هوافضای روسی با همکاری یک آژانس گردشگری سوئیس تور گرانقیمت پرواز با جنگنده میگ-۲۹ را برای علاقهمندان فناوریهای نظامی راهاندازی کرده است.
صادرات محصولات دانش بنیان فضایی ایران با برند «امید صهفا»
رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران با اشاره به رونمایی از نام تجاری «امید صهفا» در ششمین نمایشگاه توانمندی های صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: از این پس محصولات دانش بنیان فضایی ایران با این برند به بازارهای بین المللی عرضه می شود.
وزیر صنعت از تدوین برنامه راهبردی ۱۰ ساله برای توسعه صنایع هوایی خبر داد
نعمتزاده تهیه اسناد 10 ساله استراتژیک راهبردی برای صنایع دریایی و خودرو را از جمله این اسناد نام برد و خاطرنشان کرد: برای توسعه صنایع هوایی کشور درصدد هستیم تا نقشه راهبردی 10 ساله تدوین کنیم که برای این امر کارگروهی ایجاد میشود.
ستاری: پیگیر دانش بنیان شدن شرکت های حوزه هوایی و فضایی هستیم
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به فعالیت بیش از 190 شرکت خصوصی در حوزه هوایی و فضایی کشور گفت: معاونت علمی و فناوری دانش بنیان شدن شرکت های هوایی و فضایی را به صورت جدی دنبال می کند.