توسعهی هواپيماهاي بدون سرنشين و چالشهاي پيش رو
دنياي هوانوردي در سالهاي اخير شاهد رشد و گسترش روزافزون پرندههاي بدون سرنشين بوده است و بر طبق آمار، بودجة اختصاصيافته در وزارت دفاع ايالات متحده براي اين پرندهها در سال 2003 نسبت به سال 2001 حدود %200 افزايش يافته است....
درسهايي از برنامهي توسعهي پهپـاد در ناسـا
در طول تابستان 2002 ناسـا دو مأموريت آزمايشي پهپادها را به انجام رساند. اين مأموريتها در راستاي اثبات امكان استفاده از پهپادها در انجام مأموريتهاي خطير تحقيقات علمي (تحقيقات جوّ) شكل گرفتند. يكي از اين مأموريتها مربوط به مطالعهي جريان برق در تودههاي متراكم ابر بود كه با موفقيت انجام گرفت....
مجلهی علمی پژوهشی مكانيك و هوافضا
رتبهی علمي: علمي - پژوهشي (فنی مهندسی)
دورهی انتشار: فصلنامه
موضوع: علمي و پژوهشي
صاحب امتياز: دانشگاه امام حسين (ع)
کنترل خودکار موشک و هواپیما
نویسنده: جان بلیک لاک
مترجم: محمدعلی الهیان، ابوالقاسم نقاش، رضا اسماعیل زاده
تعداد صفحه: 700
نشر: دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) (15 تیر، 1384)
قطع کتاب: وزیری
دانشکدهي مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی شریف
دانشکدهی مهندسی هوافضای شریف، پذیرش دانشجو را از سال 1366 در قالب گروه مهندسی هوافضا، به عنوان زیرمجموعهای از دانشکدهی مهندسی مکانیک، آغاز کرد. در سال 1378، گروه مهندسی هوافضا از دانشکدهی مهندسی مکانیک جدا شده و فعالیت خود را به عنوان یک دانشکدهی مستقل ادامه داد.
دانشکدهی مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)
دانشکدهی مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال 1366 به عنوان نخستین دانشکدهی مهندسی هوافضای کشور با پذیرش 25 دانشجو فعالیت خود را آغاز نمود.
سازمان فضایی اروپا (اِسا)
سازمان فضایی اروپا (European Space Agency)، که با نام کوتاه اِسا (ESA) شناخته میشود، دروازهی اروپا به فضا است و مأموریت آن، شکل دادن و گسترش تواناییهای فضایی اروپا و اطمینان بخشیدن به ادامهی سرمایهگذاری برای رساندن مزایا به شهروندان اروپا و جهان میباشد.