رونمایی از پهپاد بسته‌رسان «سیکلوروتور» با طراحی منحصر‌ به فرد (+تصاویر)

یک شرکت اتریشی موسوم به سیکلوتک (Cyclotech) با شرکت تحویل ژاپنی به نام یاماتو (Yamato) برای توسعه مفهومی از یک پهپاد بسته‌رسان با طراحی منحصر به‌ فردهمکاری کرده است.

«استارهاپر» آزمایش مهم دیگری را با موفقیت پشت سر گذاشت

در حالی که کپسول «دراگون» در مسیر بازگشت از سومین سفر خود به ایستگاه فضایی بین‌المللی بود، پیمایه‌ی آزمایشی «استارهاپر» که در واقع پیش درآمدی بر پرتاب موشک غول آسای "استارشیپ" است، مهمترین آزمایش خود را پشت سر گذاشت.

پرتاب آزمایشی «استارهاپر» شرکت اسپیس‌ایکس پس از چند تلاش ناکام

پیمایه‌ی آزمایشی «استارهاپر» که در واقع پیش‌درآمدی بر پرتاب موشک غول آسای «استارشیپ» است، یک پرش کوچک را از سایت پرتاب خود در تگزاس انجام داد.

آزمایش پیش‌نمونه فضاپیمای جدید شرکت اسپیس‌ایکس موسوم به «استارهاپر»

شرکت اسپیس‌ایکس موتور نسخه‌ی آزمایشی فضاپیمای «استارشیپ» موسوم به «استارهاپر» را به منظور ارزیابی عملکرد موتور با موفقیت انجام داد.

تغییر کاربری پهپادها برای اهداف تجاری

شرکت پاروت (Parrott) فرانسه که انواع مختلفی از پهپادهای بال ثابت و کوادکوپترهای کاربردی را ساخته بود، اکنون با تغییر نام و ثبت شرکت جدید، کاربردهای تازه‌ای برای پهپادهای خود فراهم کرده و فصل تازه‌ای در صنعت پهپاد را آغاز کرده است.

هدایت پهپادها با الهام از چشم حشرات

پهپادهای کوچک با استفاده از چشم‌های مصنوعی که با الهام از سیستم بینایی حشرات طراحی شده، خواهند توانست بدون برخورد با موانع اطراف، در محیط‌های کوچک و محدود و فضاهای در هم ریخته و پر از مانع پرواز کنند.

روش جدید اعزام فضانوردان به فضا؛ آسانسور فضایی در 20 کیلومتری از زمین

سازمان هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا) اگرچه سرگرم آزمایش بر روی بزرگترین موشک فضایی خود به امید اعزام انسان به سیاره مریخ در بیش از 56 کیلومتری از سطح زمین است،اما اکنون یک شرکت کانادایی در رویکردی نسبتا متفاوت، با طرح ساخت آسانسور فضایی عصر جدیدی از سفر به اعماق آسمان را برنامه ریزی می کند.

دانشمندان در اندیشه چاپ سه بعدی در اعماق فضا

نوامبر سال گذشته شرکتی موسوم به «ساخت فضا» (Made in Space) که در کالیفرنیای آمریکا فعالیت دارد با رونمایی و راه اندازی دستگاه چاپ سه بعدی در ایستگاه فضایی بین المللی در صدر اخبار علمی جهان قرار گرفت.

10 شغل آینده پهپادها‌ی کوادکوپتر


دوره، دوره پهپادهاست. چه بخواهیم چه نخواهیم، این پرنده‌های مکانیکی مرموز سر از زندگی روزمره ما در خواهند آورد و به جزئی جدایی‌ناپذیر از آن تبدیل خواهند شد. بعید نیست کمتر از 5 سال دیگر شاهد باز شدن پای پهپادهای کوچک کوادکوپتر به خانه‌هایمان هم باشیم.

چگونه پهپادهای کوچک کوادکوپتر در آینده به بهبود زندگی انسان ها کمک می‌کنند (+ عکس)

یکی از فناوری هایی که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته، پهپاد یا همان هواپیمای بدون سرنشین است. شرکت های بزرگی چون آمازون و گوگل از پهپاد برای تحویل بسته‌های پستی کوچک به شهروندان استفاده می کنند. هم چنین اعلام شده است که اداره پست کشور سوییس قصد دارد در سال جاری از روبات‌های پرنده برای تحویل مرسولات پستی استفاده کند.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری