انتشار گزارش فعالیت‌های گروه سنجش از دور مرکز تحقیقات فضایی پژوهشگاه فضایی ایران برای کمک به مدیریت سیل

پژوهشگاه فضایی ایران از جمله اولین دستگاه‌هایی بود که پس از وقوع سیل گسترده در استان گلستان در پایان سال 97 و آغاز سال 98 در کمترین زمان ممکن به صورت 24 ساعته وارد عمل شد.

رونمایی از نخستین سامانه رادیو تلسکوپ کشور در پژوهشگاه فضایی ایران

نخستین سامانه رادیو تلسکوپ در کشور با حضور مهندس، آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پژوهشگاه فضایی ایران روز دوشنبه مورخ ششم اسفند 1397 رونمایی شد.

گشایش نخستین مرکز مأموریت‌های فضایی سرنشین‌دار در هند

ارسال فضانوردان به فضا تنها محدود به چند کشور پیشرو در فضا نخواهد بود و در همین راستا کشور هند نخستین مرکز مأموریت‌های فضایی سرنشین‌دار را تأسیس کرده است.

چهارمین نشست تخصصی دستاوردهای علمی و فنی پژوهشگاه فضایی ایران/چشم‌انداز پژوهشگاه تبدیل شدن به «قطب توسعه فناوری و خدمات فضاپایه»

وی با اشاره به تغییر نام "مرکز تحقیقات فناوری فضایی" این پژوهشگاه به "مرکز توسعه خدمات فضاپایه" گفت: با این اقدام درصدد تغییر ماموریت این مرکز و توسعه خدمات فضاپایه هستیم.

پاکستان، کنترل بزرگ ترین ماهواره فضایی خود را به دست گرفت

متخصصان پاکستانی پس از پرتاب موفقیت آمیز بزرگ‌ترین ماهواره این کشور به فضا، کنترل کامل آن را به دست گرفتند.

آزمایش نخستین موتور موشک برای نسل بعدی فضاپیماهای دارپا

هدف از طراحی پروژه «فانتوم اکسپرس» که به آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی (دارپا) تعلق دارد، ارائه روش سریع‌تری برای فرستادن بار مفید تا وزن 1/361 کیلوگرم به مدار پایین زمین است.

قرارداد همکاری‌های جدید پژوهشگاه فضایی با 7 دانشگاه/تهیه 450 مستند از پروژه‌های پژوهشی و فناوری در سال 96

معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران، گفت: با دانشگاه های خواجه نصیرالدین طوسی ، دانشگاه شیراز ، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم وفنون نوین دانشگاه تهران، دانشگاه تبریز و دانشگاه علامه طباطبایی قرارداد همکاری امضا شده است.

هند به دنبال تامین انرژی از ماه تا 2030

یکی از دانشمندان سازمان تحقیقات فضایی هند اظهار کرده که این کشور می‌تواند انرژی مورد نیاز خود را تا سال 2030 از ماه تامین کند. پرفسور برجسته سازمان فضایی هند و  رئیس سابق سازمان هوافضای BrahMos گفت: تمام انرژی مورد نیاز هند می‌تواند با هلیوم 3 استخراج شده از ماه تامین شود.

پرتاب رکوردساز 104 ماهواره با یک راکت توسط سازمان فضایی هند

ارسال موفقیت‌آمیز این ماموریت، سازمان تحقیقات فضایی هند را به نخستین سازمان فضایی در جهان تبدیل کرد که چنین تعداد بالایی از ماهواره را بصورت یک جا پرتاب می‌کند و از رکوردداران قبلی یعنی روسیه با 37 ماهواره و ناسا با 29 ماهواره جلو زد.

امضای تفاهم‌نامه میان پژوهشگاه هوافضا و مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی

تفاهم‌نامه همکاری مشترک دو‌جانبه همکاری‌های علمی- پژوهشی و آموزشی در تاریخ 01/6/95 به امضا آقایان دکتر فتح اله امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا و دکتر سیدمهدی طبایی، رئیس مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی، رسید.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری