پرواز کمهزینه به مدار زمین با فناوری جدید
گروهی از دانشمندان علوم فضایی دانشگاه کوئینزلند استرالیا به دنبال پیشبرد طرح انتقال ارزانتر ماهوارهها به مدار زمین هستند. در این طرح به کمک پیشرفتهای انجام شده در موتورهای اسکرم جت که فاقد هرگونه قطعه مکانیکی هستند میتوان بین 50 تا 500 کیلوگرم بار را به مدار زمین منتقل کرد.
طراحی جت فراصوت با سرعت بیش از ماخ چهار
شرکت ایرباس حق ثبت امتیاز ساخت وسیلهنقلیه هوایی فوقسریعی را از آن خود کرده که 20 کیلومتر بالاتر از هواپیماهای معمولی پرواز میکند.
این هواپیما همچنین چهار برابر سرعت صوت حرکت خواهد کرد. هواپیمای مزبور اساسا یک تانکر پرنده است و عمده سوخت آن از اکسیژن مایع و هیدروژن مایع دوستدار محیط زیست تشکیل خواهد شد.
هر آن چه نیاز دارید درباره سریعترین جت جهان بدانید
از آن جایی که جت ها برخی از هیجان انگیزترین وسایل نقلیه در جهان محسوب می شوند، محبوبیتشان به طور معمول فراتر از شرکت هایی است که آنها را تولید می کنند. مردم در سراسر جهان شیفته جت ها باقی مانده اند و هنگامی که بحث سرعت به میان می آید، این پرنده های آهنین حرف های زیادی برای گفتن دارند. یکی از خاصترین و البته سریعترین جت های جهان SR-71 Blackbird نام دارد.
فراخوان مقاله از سوی نشریه علمی پژوهشی دانش و فناوری هوافضا
نشریه علمی پژوهشی دانش و فناوری هوافضا، از کلیه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و محققین فعال در حوزههای علمی: آیرودینامیک، پیشرانش، دینامیک پرواز، هدایت، کنترل، ناوبری، سازه و علوم و فناوری فضایی دعوت به عمل میآورد تا حاصل تحقیقات جدید، پژوهش های بنیادین و ایده های نو خود را در قالب مقالات علمی پژوهشی جهت انتشار به این نشریه ارسال نمایند.
سریعترین هواپیمای جت فراصوت جهان در راه است
یک شرکت امریکایی آخرین نسخه بهروزرسانی شده از نوعی جت فراصوت مفهومی خود به نام S-512 را ارائه داده است.
به گزارش ایسنا، چنانچه همه چیز خوب پیش برود، نسخه جدید هواپیمای S-512 که شکل مفهومی آن در سال 2013 ارائه شد، سریعترین هواپیمای تجاری جهان خواهد بود.
ساخت جتهای فراصوت دوستدار محیط زیست توسط ناسا
ناسا اعلام کرده که قصد دارد بیش از 6 میلیون دلار را صرف انجام تحقیقاتی در زمینه ساخت جتهای مافوق صوت ارزانتر و دوستدار محیط زیست کند.
به گزارش ایسنا، جتهای جنگنده مافوق صوت در حال حاضر تاثیرات زیست محیطی اندکی دارند،زیرا تعداد زیادی از آنها هنوز اجرایی نشدهاند.
اختصاص پژوهانه بزرگ ناسا به پروژه تحت امر دانشمند ایرانی
دانشمند ایرانی دانشگاه کالیفرنیا در ریورساید در صدر گروهی از پژوهشگران دیگر موفق به دریافت یک کمک مالی 4.5 میلیون دلاری از ناسا برای توسعه تحقیقات، تحصیل، آموزش و فرصتهای مشارکتی در پروژه دادههای بزرگ و تصویرسازی شده است.
ساخت مدل موتور جت به کمک فناوری چاپ سهبعدی
مهندسان شرکت جنرالالکتریک نوعی موتور جت ساده ارائه دادهاند که کاملا از اجزای چاپ سهبعدی ساخته شده است. به گزارش ایسنا، این موتور، 30 سانتیمتر طول و 20 سانتیمتر ارتفاع دارد و توسط «مرکز توسعه افزودنی هوانوردی» جنرال الکتریک در خارج از شهر سینسیناتی امریکا ساخته شده است.
طراحی ساعت اتمی عمق فضا توسط پژوهشگران آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا
ناسا قصد دارد به منظور انجام بههنگام مأموریتهای فضایی، ساعت اتمی عمق فضا (DSAC) را به زودی مورد آزمایش قرار دهد.
به گزارش ایسنا، ناوبری دقیق و سایر عملکردهای فضاپیما، به سیگنالهای رادیویی بسیار دقیق وابسته هستند و برای این کار به ساعتهای اتمی فوقدقیق نیاز است.