امضای تفاهم‌نامه بین دانشگاه‌های شیراز و هوافضای مسکو

بر اساس این تفاهم‌نامه، تبادل استاد و دانشجو و اجرای طرح‌های علمی پژوهشی بین دو دانشگاه تقویت خواهد شد و شاهد افزایش سطح علمی دانشگاه و بهره‌گیری از دانش پژوهشگران در فعالیت‌های علمی تحقیقاتی امکان‌پذیر خواهد شد.

انجمن علمي هوافضا در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد

در اسفند ماه 1392، انجمن علمي هوافضا در دانشکده‌ی فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد پایه‌گذاری شد و در تاريخ 28 اردیبهشت 1394 نخستین نشست مجمع عمومي تشكيل شد و پس از برگزاري انتخابات، نخستين شوراي مركزي انجمن علمي هوافضا برگزیده شدند.

ششمین دوره مسابقات طراحی و ساخت سامانه هاي هوافضايي دانشگاه صنعتي شريف، 1394

ششمین دوره مسابقات طراحی و ساخت سامانه‌های هوافضایی با تلاش قطب علمی سامانه‌های هوافضایی دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی شریف در روزهای 15 و 16 بهمن‌ماه 1394 در دانشگاه شریف برگزار خواهد شد.

برنامه دانشگاه امیرکبیر برای طراحی جنگنده ملی و ساخت جت ۵۰ نفره

دکتر وزیری: قصد داریم طراحی جنگنده ملی را مانند جنگنده‌های نسل ۵ کشورهای پیشرفته داشته باشیم اما نمی‌خواهیم جنگنده را بسازیم بلکه قصدمان نشان دادن رشد تحقیقات کشور در این زمینه است.

راه‌اندازی مرکز تحقیقاتی تونل باد در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات

رئیس دانشکده مکانیک و هوافضای دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات از راه اندازی مرکز تحقیقاتی تونل باد در این دانشکده خبر داد و گفت: از این طریق می توان گام مهمی در کاربردی کردن طرح های پژوهشی برداشت.

تیم ربات­‌های پرنده دانشگاه امیرکبیر نایب قهرمان جهان شد

در این مسابقات، 17 تیم از کشورهای آلمان، هلند، فرانسه، چین، سنگاپور، برزیل، هند و ایران با یکدیگر رقابت کردند که تیم ربات های ریزپرنده پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تنها تیم از ایران بود که موفق به کسب مقام شد.

توسعه روش جدید مسیریابی خودکار پهپادها توسط پژوهشگران داخلی

پرنده‌های هدایت پذیر از راه دور یا همان پهپادها، امروزه از وسیله پرنده بدون سرنشین معمولی که با یک کنترل از راه دور ساده هدایت می‌شوند فراتر رفته‌ و مجهز به سامانه‌های هدایت پیشرفته‌ای شده‌اند که با استفاده از جی پی اس، پهپاد را مکانیابی کرده و با کمک خلبان خودکار آنها را هدایت می‌کنند.

توسعه دانش فنی و ساخت توربین‌های گازی صنعتی

هدف توسعه دانش فنی، طراحی یک توربین گازی 25 مگاوات با قابلیت ارتقا به 30 مگاوات است که روش‌های متفاوتی برای ارتقا این زمینه وجود دارد، همچنین این طرح یکی از طرح‌های کلان ملی است که مصوب شورای عالی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری است که در خرداد ماه سال 1391 ابلاغ شد.

همکاري دانشگاه محقق اردبيلي با سازمان صنايع هوايي

به گزارش خبرگزاری صداوسیما دکتر محمد نریمانی گفت: بر اساس این تفاهم نامه سه جانبه قرار است این سه سازمان در برگزاری دوره های آموزش هوانوردی، ترویج دانش هوایی، اجرای طرح ­های پژوهشی،پایان‌نامه­‌ها و رساله ­های تحصیلات تکمیلی مرتبط با هوافضا و سایر موارد آموزشی و پژوهشی همکاری ­کنند.

کمیته هوافضای دانشگاه پیام نور مشهد

کمیته هوافضا آذر ماه 91 فعالیت خود را آغاز نمود. این کمیته متشکل از دانشجویان رشته‌های هوافضا، مکانیک، خوردو، رباتیک و ... است که اکثر دانشجویان ورودی‌های سال 90 این رشته‌ها هستند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi