روسیه به دنبال ساخت پایگاه دائمی در ماه تا 2030

سازمان فضایی فدرال روسیه در حال برنامه‌ریزی برای ساخت یک پایگاه سرنشین‌دار دائمی در ماه است که ماژول‌های آن بر روی شش موشک جداگانه به فضا ارسال خواهند شد. هنگامی که اجزای این پایگاه به ماه منتقل شدند، مونتاژ آن برای 10 سال ادامه خواهد یافت.

رویای بازیابی راکت‌های فضایی به واقعیت تبدیل شد

شرکت خصوصی بلو اوریجین (Blue Origin) دست به کار بزرگی زد و با پرتاب و فرونشاندن موفقیت آمیز راکت فضایی خود برای همیشه تاریخ ساز شد. این شرکت حالا می‌تواند ادعا کند که ایده استفاده چندین و چند باره از راکتهای فضایی با هدف به حداقل رساندن هزینه پرتاب‌ها امکان‌پذیر است.

کاوشگرهای فضایی ایران احیا می‌شوند

معاون فناوری سازمان فضایی ایران از احیاء و فعال کردن کاوشگر های فضایی به عنوان برنامه های این سازمان خبر داد و آخرین وضعیت ماهواره «ناهید» را تشریح کرد.

آزمایش نهایی راکت فضایی شرکت بلو اوریجین پس از 100 مرحله آزمایش اولیه

شرکت «بلو اوریجین» که سال گذشته به بوئینگ و لاکهید مارتین پیوست تا کار روی طراحی موتور راکت پرتاب به مدار زمین و سفر به مریخ را تکمیل کند، اعلام کرده است که موتور طراحی‌شده در این شرکت پس از گذراندن 100 مرحله آزمایش بسیار سخت، اکنون آماده ارائه به آزمایشگاه استاندارد است.

پرتاب موفقیت آمیز راکت پروتون روسیه

روسیه پس از سقوط یک راکت پروتون توانست راکت دیگری را که حامل ماهواره مخابراتی این کشور بود را با موفقیت پرتاب کند. راکت پروتون-ام از پایگاه فضایی بایکونور در قزاقستان به فضا ارسال شد.

ساخت قدرتمندترین راکت فضایی جهان

 

بدون شک مهمترین برنامه این روزهای آژانس فضانوردی آمریکا (ناسا) پروژه اعزام فضانورد به ماه و مریخ است و حالا یکی از مهمترین چالش‌های فراروی مهندسان این پروژه یعنی تکمیل طراحی سیستم پرتابه فضایی (SLS) برطرف شده است.

دومین دوره مسابقات راکت آبی در دانشگاه خواجه نصیر، اردیبهشت 94

دومين دوره از مسابقات راكت آبي دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي با تغييراتي كلي توسط انجمن علمي دانشكده مهندسي هوافضا و با همكاري مسئولين دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي در تاریخ اردیبهشت 94 برگزار مي گردد.

سفینه فضایی مدیر عامل آمازون آماده حرکت است!

 

آقاي Jeff Bezos به عنوان مدير عامل مجموعه بزرگ آمازون با توليد و تست نهايي موتور BE-3 قصد دارد تا در صنعت هوافضا گام بردارد و ماموريت هاي ويژه اي را بر عهده گيرد. اين موتور به سادگي مي تواند سفينه هاي فضايي را با خود حمل کند يا محموله هاي مهم و حياتي براي ايستگاه فضايي ارسال کند.

سفر به مریخ تنها در ۳۹ روز!

کارشناسان فضایی به دنبال ساخت راکت جدیدی هستند که مدت زمان سفر انسان به مریخ را از ۶ ماه به ۳۹ روز تغییر خواهد داد.
این پروژه جدید راکت VASIMR نام دارد که انرژی الکتریکی برای تبدیل سوخت هایی مانند هیدروژن، هلیوم یا دیوتریوم را به گازهای پلاسمایی که حرارت آنها تا ۱۹.۸ میلیون درجه فارنهایت افزایش پیدا می کند، مورد استفاده قرار می دهد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری