همایش دستاوردهای نوین در هوافضا و صنعت هواپیمایی ایران، آبان 95

«همایش دستاوردهای نوین در هوافضا و صنعت هواپیمایی ایران» به همت شرکت علم محوران آسمان، با همکاری دانشگاه جامع علمی و کاربردی در آبان ماه 95 برگزار می‌گردد.

ساخت نسل جدیدی از پهپادهای بازودار در ژاپن

استفاده از پهپادها در دنیای امروز هر روز بیش‌تر می‌شود و بسیاری از کارها با وجود آنها راحت‌تر شده است. اما تصور کنید این هواپیماهای بدون سرنشین بتوانند اشیا را در دست بگیرند، آنگاه کار با آنها به مراتب آسان‌تر و کاربردی‌تر می‌شد.

روبات‌های انسان‌نما، پای ثابت سفرهای فضایی آینده (+تصاویر)

یکی از ابزارهایی که چند سال است در حال گسترش بوده، با همکاری سازمان فضایی ناسا، کمپانی جنرال موتورز و چندین دانشگاه بزرگ دنیا در حال تکمیل است، ربات‌های انسان‌نمای قدرتمند هستند. این خانواده را سری ربات‌های ربونات می‌نامند.

مسابقه رباتیک یک میلیون دلاری ناسا با هدف توسعه اکتشافات در مریخ

ناسا با هدف توسعه اکتشافات در اعماق فضا و فراهم کردن مقدمات سفر نخستین گروه از فضانوردانش به مریخ مسابقه جالبی را ترتیب داده که به برنده آن جایزه قابل توجه یک میلیون دلاری می‌دهد. بر این اساس شرکت‌کنندگان باید روباتی را در دنیای مجازی و البته در مریخ هدایت و کنترل کنند.

آشنایی با روبات «کانادارم دو» ساخته سازمان فضایی کانادا

شهرت کانادا در رقابت‌های روباتیک فضایی جهانگیر است؛ ربات‌های بزرگی همچون «کانادارم دو» روبات‌هایی هستند که برای ساخت و تعمیر فضاپیماها در ایستگاه فضایی بین‌المللی به کار می رود، در این کشور طراحی شده است.

ناسا برای شکار یک سیارک، از شرکت‌های خصوصی تقاضای کمک کرد (+تصاویر)

این ماموریت دو مرحله دارد: اول یک مرحله رباتیک است که یک فضاپیمای بدون سرنشین را در سال 2021 برای کشیدن یک سیارک به فضای بین زمین و ماه پرتاب خواهد کرد. در مرحله دوم که برای سال 2028 برنامه‌ریزی شده، گروهی از فضانوردان توسط فضاپیمای اوریون به سیارک شکار شده سفر خواهند کرد تا نمونه‌های آن را به زمین بازگردانند.

به مناسبت چهارمین سال فرود کاوشگر مریخ: مختصری در مورد مریخ‌نورد کنجکاوی (+تصاویر)

یکی از تاریخ‌سازترین روبات‌های فضایی ناسا چهارمین سال فعالیت خود را جشن گرفت. درباره این مأموریت همین نکته کافی است که ناسا آن را اساساً برای دو سال فعالیت بر روی مریخ طراحی و برنامه ریزی کرده بود اما حالا خبر می رسد که حداقل برای دو سال دیگر هم در سیاره سرخ به جستجوهای خود ادامه خواهد داد.

پرتاب موفق فضاپیمای باری پروگرس به مقصد ایستگاه فضایی بین‌المللی

فضاپیمای پروگرس پس از پنج دقیقه در فضا از موشک سایوز جدا شد و با باز کردن آرایه‌های خورشیدی و آنتن جهت‌یاب خود، سفر دو روزه را به ایستگاه فضایی آغاز کرد. این فضاپیما در مسیر خود، 34 بار دور زمین خواهد چرخید.

دیجی‌کالا برگزار می‌کند: نخستین مسابقه‌ی ربات‌های پرنده‌ی حمل کالا،‌ تابستان 95

نخستین مسابقه‌ی «ربات‌های پرنده‌ی حمل کالا»، زمستان 94 آغاز شد. پس از فراخوان اولیه، درمجموع 63 تیم از سراسر كشور در مسابقه ثبت‌نام کردند. تیم‌ها پس از محک‌زدن آمادگی خود در پیش‌مسابقه، اواخر تابستان 95 برای قهرمانی در مسابقه رقابت خواهند کرد.

از کدام کشورها به مریخ سفر کنیم؟

برنامه‌ی کاری بین‌المللی ماموریت مریخ در حال حاضر با در نظر گرفتن برنامه‌های اکتشافی ناسا و چند سازمان فضایی دیگر در کنار شرکت‌های خصوصی مانند اسپیس‌ایکس بسیار پرتکاپو است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi