استفاده از آیینه‌های نانویی در ساخت تلسکوپ‌ ماهواره‌‌های مکعبی

شرکت لایت ویت تلکسوپ با همکاری سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا)، اقدام به تولید آیینه‌ای از جنس رزین و نانولوله کربنی کرده است که در ساخت تلسکوپ‌های مورد استفاده در ماهواره‌های کوچک به کار می رود.

ماهواره‌های مکعبی، آینده اکتشفات فضایی

پس از گذشت ۱۰ سال از ساخت و پرتاب اولین نانوماهواره، امروزه تمام آژانس‌های فضایی، صنایع هوافضا و گروه های تحقیقاتی به توانایی‌های بالقوه این ماهواره‌های مینیاتوری برای ماموریت‌های فضایی پی برده اند. اغلب این ماهواره‌ها توسط دانشجویان ساخته و به فضا پرتاب می‌شود.

آغاز ماموریت ریزماهواره‌‌ی مکعبی ناسا

ماهواره مینیاتوری جدید ناسا که هفته گذشته به فضا پرتاب شده بود، با زمین تماس گرفته و قرارگیری در مدار و آغاز ماموریتش را تایید کرد.

هند 9 ریزماهواره آمریکایی را تا سال 2016 به فضا پرتاب می‌کند

سازمان تحقیقات فضایی هند در فاصله زمانی سال های 2015 و 2016 تعداد 9 ماهواره نانومیکرو برای آمریکا پرتاب خواهد کرد. این برای نخستین بار است که سازمان تحقیقات فضایی هند یک ماهواره آمریکایی را پرتاب می‌کند.
سازمان تحقیقات فضایی هند تا کنون 45 ماهواره متعلق به 19 کشور را پرتاب کرده است.

ریزماهواره‌ها

این روزها کاربرد ماهواره‌ها در زندگی روزانه انکارناپذیر شده‌ است. از ارتباطات گرفته تا کاربردهای پزشکی همه با فناوری فضایی ممکن شده و یا بهبود یافته‌اند. در این میان، میکرو/نانوماهواره‌ها به علت امکان ساخت و پرتاب راحت، سریع و ارزان‌ و به علت کم وزن بودن، به طور خاص در دو سال اخیر رشد چشم‌گیری داشتند.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری