تاثیر ماموریت فضایی بر زندگی مردم زمین چیست؟

به گزارش یورونیوز، در سازمان فضایی اروپا (ESA) بخشی با نام «دفتر برنامه انتقال فناوری» وجود دارد که ساده کردن استفاده از فناوری فضایی را به عنوان هدف خود برگزیده است.
فناوری مورد استفاده در سفینه روزتای سازمان فضایی اروپا، برای استفاده در بخش های گسترده ای از زندگی روزمره انسان بازتعریف شده اند. از تشخیص بیماری و یافتن حشرات ریز گرفته تا ساخت نسل تازه زیردریایی ها.

هند قدرتمندترین موشک خود را با موفقیت آزمایش کرد +تصاویر

هند امروز (پنجشنبه) بزرگ‌ترین موشک تاریخ فضایی این کشور را که حامل کپسولی بود که می تواند روزی برای اعزام فضانوردان مورد استفاده قرار بگیرد، با موفقیت پرتاب کرد. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این موشک که برای حمل ماهواره‌های بزرگ مخابراتی طراحی شده است، از پایگاه فضایی سریهاریکوتا Sriharikota در ایالت آندراپرادش در جنوب هند به فضا پرتاب شد.

اخباری هیجان‌انگیز از ماموریت‌های فضایی اروپا تا نیم قرن بعد

 

سال ۲۰۱۴ برای منظومه خورشیدی سال فوق‌العاده‌ای بوده است. بشر توانست روی دنباله‌دار، یک روبات قرار دهد و نیز فضانوردهای جدیدی را به فضا بفرستد. برنامه‌ریزی برای همه نوع مأموریت‌های فضایی مختلف آغاز شده است.

سازمان فضایی به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری واگذار شد

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، طی حکمی از سوی رئیس جمهور به سورنا ستاری، سازمان فضایی ایران زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت.

پروژه ساخت راکت فضایی آرین ۶ در دستور کار سازمان فضایی اروپا قرار گرفت

کشورهای اروپایی روز سه شنبه در لوکزامبورگ با پروژه ساخت و تولید راکت فضایی آرین ۶ موافقت کردند. هدف از وارد کردن آرین ۶ به عرصه فضا رقابت با دیگر راکت های مشابه است.
آرین ۶ با مکانیسم ساده‌تر و هزینه تولید کمتر جایگزین آرین ۵ شده و نخستین نسل از این راکت در سال ۲۰۲۰ راهی فضا خواهد شد.
وزرای علوم ۲۰ کشور عضو سازمان فضایی اروپا همچنین با تخصیص بودجه برای فعالیت‌های این سازمان در ایستگاه فضایی بین‌المللی و نیز ماموریت آن در مریخ موافقت کردند.

قطعی شدن تاریخ پرتاب ماهواره ارتباطی اتحادیه اروپا

 

سرانجام پس از کش و قوس‌های فراوان و تاخیرهای پی‌درپی، تاریخ دقیق پرتاب راکت فضاپیمای پروتون-ام که قرار است ماهواره ارتباطی اتحادیه اروپا را به مدار زمین منتقل کند، مشخص شد.

معرفی برترین طرح‌های چهارمین دوره مسابقات کن ست

چهارمین دوره مسابقات کن‌ست ایران که مرحله پایانی آن از روز جمعه هفتم آذر ماه 93 آغاز شده بود، پس از سه روز رقابت میان تیم‌های شرکت کننده، با ارائه گزارش عملیات از سوی تیم‌ها و اعلام برندگان نهایی به پایان رسید.

آغاز به کار چهارمین دوره مسابقات کن‌ست ایران در سطح ملی

 

چهارمین دوره مسابقات کن‌ست ایران در سطح ملی با حضور 16 تیم از دانشگاه‌های مختلف کشور آغاز به کار کرد. این مسابقات در چندین مرحله طراحی شده که مرحله پایانی آن شامل رهاسازی کن‌ست‌ها از ارتفاع و آزمودن آنها است که با حضور شرکت‌کنندگان صورت می‌گیرد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi