آذری جهرمی همزمان با افتتاح آزمایشگاه EMC: سه ماهواره عملیاتی در دستور کار سال آینده قرار دارد / پژوهشگران از فرصت ویژه توسعه فناوری فضایی استفاده کنند
این آزمایشگاه یکی از مهمترین آزمایشگاههای حوزه تحقیقات فضایی است که با سرمایهگذاری ۲۵ میلیارد تومانی راهاندازی شده است.
ویدیو: رویدادهای این هفتهی ناسا
رویدادهای ناسا در هفتهی نخست اسفند 97 شامل: برنامه اسپیس ایکس برای نخستین پرتاب آزمایشی فضاپیمای سرنشیندار، آمادگی فضانوردان اکسپدیشن 59 برای اعزام به ایستگاه فضایی بین المللی، و اطلاعات جدید درباره کاوشگر اینسایت در ویدیوی زیر گزارش داده شده است.
ارائه آموزشی: اقتصاد زنجیره ارزش صنعت ماهوارهای
در اسلایدهای آموزشی زیر مطالبی در رابطه با موضوع «اقتصاد زنجیره ارزش صنعت ماهوارهای» ارائه شده است.
فضانورد پیشین و نماینده مجلس روسیه: زنان میتوانند همپای مردان در فضا کار کنند
برای بوجود آمدن مشارکت فعالانه زنان در صفوف آینده فضانوردان، لازم است فعالیتهای ترویجی-آموزشی در مورد حرفه فضانوردی در میان جوانان فراهم شود تا دانشآموزان مدارس به این رشته علاقمند شده و زمینه ادامه تحصیل در رشتههای مرتبط با صنایع موشکی و فضایی فراهم گردد.
ساخت دومین ماهواره امیرکبیر با دقت ۴۰ برابر بیشتر/اطلاع از کشت ۷۰ هکتار خشخاش در پایش هوایی/راهاندازی نخستین پارک فناوری فضاپایه در استان مازندران
علاوه بر آن ماهواره "ظفر" دانشگاه علم و صنعت تا شهریورماه و ماهواره "ناهید ۲" تا خردادماه سال آینده تحویل داده خواهد شد.
مدیر بخش زندگی فضایی ناسا: برای گسترش پژوهش در فضا با روسیه همکاری میکنیم
نشست کارشناسان متخصصان روسی و آمریکایی در زمینه زیستشناسی و پزشکی فضایی در پژوهشگاه بررسی مسائل زیست پزشکی آکادمی علوم روسیه برگزار شد.
آزمایشهای زندگی در انزوا برای فضانوردان ضروری است
اولگ آرتمیوف کیهاننورد روسیه، معتقد است که همکارانش باید آزمایشهای زندگی در انزوا را جدی بگیرند. او همچنین اشاره کرد که از تمرینهای زندگی در محیطهای محدود فضانوردان با تجربه یا بدون تجربه در ایستگاه فضایی بینالمللی سود میبرند و میزان مشارکت آنها را بالا میبرد.
درگذشت نخستین مدیر زن ناسا و «مادر تلسکوپ فضایی هابل»
"نانسی گریس رومن"، نخستین مدیر زن در ناسا و صاحب لقب "مادر تلسکوپ فضایی هابل" از دنیا رفت. او در سال 1949، مدرک دکتری ستارهشناسی خود را از دانشگاه شیکاگو دریافت کرد و در سال 1959 به سمت ریاست ستارهشناسی در اداره علوم فضایی ناسا رسید.
رشد 139 درصدی اقتصاد جهانی فضا و جای خالی ایران
عرصه فضا گرچه دستاوردهای درخشانی برای کشورمان به دنبال داشته و توانسته جایگاه ایران را ارتقا دهد اما این جایگاه هنوز از منظر اقتصادی برای کشور دستاورد نداشته است در حالی که میتوان با توسعه این بخش که فارغ از هرگونه دستاندازی قدرتهای جهانی است، توسعه اقتصادی را برای کشور به بار آورد.
جشنی که هرگز در فضا برگزار نشد!
اینک چه در مدار و چه در زمین، کیهان نوردان آماده میشدند کاری را صورت دهند که تا آن زمان در تاریخ پروازهای فضایی سابقه نداشت؛ کاری جنجالی و پر سرو صدا تا چند ماه بعد باید صورت میگرفت: پرواز یک ناو سایوز با حضور سه کیهان نورد زن!