اطلاعات باقیمانده کاوشگر «افقهای نو» از پلوتو پاییز سال آینده به دستمان میرسد
کاوشگر افقهای نو (نیوهورایزنز) ناسا که اخیرا عبوری تاریخی از کنار پلوتو، از اجرام دور افتاده منظومه شمسی، انجام داد، چند تصویر بیسابقه و تاریخی را ارسال کرد ولی این فضاپیما حجم عظیمی از داده را ذخیره کرده است که به دلیل فاصله زیاد آن با زمین، بهزودی به دستمان نخواهد رسید.
آغاز ارسال دادههای کاوشگر افقهای نو به زمین
کاوشگر افقهای نو (نیوهورایزنز) ناسا که در ماه ژوئیه از کنار پلوتو عبور کرد، از روز پنجم سپتامبر (14 شهریور) مخابره دهها گیگابیت داده جمعآوریشده و ذخیرهشده در سوابق دیجیتالی خود به زمین را آغاز کرده است.
تمرینات شبیه سازی زندگی در مریخ آغاز شد
اسکان دادن انسان در کره مریخ دستمایه گمانه زنی و مطالعات جدی بوده زیرا شرایط سطحی این سیاره و وجود آب در آن باعث شده تا بتوان آن را قابل زیست ترین مکان خارج از کره زمین در منظومه خورشیدی دانست.
پخش زنده پیادهروی فضایی روسها در ایستگاه بینالمللی فضایی
ناسا پیادهروی فضایی دو خدمه روسی مقیم ایستگاه بینالمللی را امروز دوشنبه به صورت زنده پخش میکند.
فرمانده ماموریت Expedition 44 به نام گنادی پادالکا و مهندس پرواز به نام میخائیل کونینکو، هر دو از آژانس فضایی فدرال روسیه، امروز ساعت 18:44 به وقت تهران، لباسهای فضاییشان را به تن میکنند و از قفل هوایی ایستگاه خارج میشوند.
ناسا زندگی فضانوردان را به تصویر میکشد
آژانس فضایی آمریکا، ناسا، با استفاده از فناوری دوربینهای جدید زندگی فضانوردان مستقر در مدار زمین را با مردم به اشتراک میگذارد.
همچنین انتظار میرود به کمک تصاویر فوق العاده واضح این دوربین نتایج بیشتری در آزمایشهای علمی حاصل شود.
از زمین تا پلوتو، چگونه به مرزهای سامانهی خورشیدی رسیدیم (+عکس)
کشف پلوتو به سال ۱۹۳۰ باز میگردد زمانی که در تلسکوپهایمان چند پیکسل خاکستری تار مشاهده کردیم. باگذشت سالها هنوز دربارهی این سیاره چیز زیادی نمیدانستیم تا زمانی که فضاپیمای افقهای نو تصاویری با بیشترین جزئیات را از سطح این سیاره و ماههای آن به زمین ارسال کرد، اما چگونه توانستیم به دورترین سیارهی منظومهی خورشیدی برسیم و در آنجا چه دیدیم؟
آغاز کشفیات جدید «افقهای نو»/ پلوتو بزرگتر از تصورات قبلی است
کاوشگر «افقهای نو» ناسا حالا در متن مهمترین مأموریت چند سال اخیر صنعت فضایی جهان قرار دارد. این فضاپیمای روباتیکی پس از سفری که نزدیک به یک دهه به طول انجامیده به پلوتو رسیده است، سیاره کوتوله ای که تا سال ۲۰۰۶ یکی از ۹ سیاره منظومه شمسی بود اما با تعریف جدیدی که از سیارات از سوی اتحادیه بین المللی اخترشناسی ارایه شد از این مجموعه خارج و به عنوان سیاره کوتوله و همچنین نخستین گروه از مجموعه «اجرام فضایی فرانپتونی» در طبقه بندی جدیدی قرار گرفت.
ثبت «قلب پلوتو» در واضحترین تصویر کاوشگر «افقهای نو»
ناسا در جدیدترین تصویر ارسالی از کاوشگر نیوهورایزنز (افقهای نو)، به نمایش یک ویژگی قلب شکل در سطح سیاره پلوتو پرداخته که دقیقترین تصویر ثبتشده تاکنون محسوب میشود.
دانشمندان ماموریت نیوهورایزنز ناسا واضحترین تصویر از سیاره کوتوله قهوهای رنگ پلوتو را دریافت کردند که توسط دوربین LORRI بر روی این کاوشگر ثبت شده بود.