ابراز تمایل چین و شرکت «لوفتهانزا» برای همکاری با ایران در زمینههای فضایی و هوایی
شرکتهای مختلف خارجی در جریان برپایی نمایشگاه هوافضای ماکس ٢٠١٥ با مراجعه به غرفه های جمهوری اسلامی ایران خواهان برقراری روابط علمی و همکاری های گوناگون در زمینه های فناوری هستند که برای نمونه می توان به کشورهای آلمان، چین، روسیه، هند، ایتالیا، فرانسه، امارات و ... اشاره کرد.
تمرینات شبیه سازی زندگی در مریخ آغاز شد
اسکان دادن انسان در کره مریخ دستمایه گمانه زنی و مطالعات جدی بوده زیرا شرایط سطحی این سیاره و وجود آب در آن باعث شده تا بتوان آن را قابل زیست ترین مکان خارج از کره زمین در منظومه خورشیدی دانست.
نمایش کاوشگرهای فضایی ایران در نمایشگاه ماکس 2015
نمایشگاه هوایی «ماکس»، که در نوع خود یکی از بزرگترین نمایشگاههای هوایی و فضایی جهان به حساب میآید، هر دو سال یکبار در اواخر ماه آگوست در شهر «ژوکوفسکی» روسیه برگزار میشود. بنابراین، این روزها روسیه میزبان مهمانانی از سرتاسر جهان جهت حضور در این نمایشگاه است.
فراهم شدن زمینه همکاری هوافضایی شرکتهای ایرانی و روسی
رییس اتحادیه صنایع هوافضایی ایران خاطرنشان کرد: نمایشگاه بین المللی هوایی ماکس- 2015 مسکو، زمینه ساز همکاری شرکت های ایرانی با شرکت های هوایی روسی و آسیایی شد.
ایران در راه نمایشگاه هوایی ماکس 2015 روسیه
نمایشگاه هوایی «ماکس» که در نوع خود یکی از بزرگترین نمایشگاههای هوایی و فضایی جهان به حساب می آید و هر دو سال یکبار در اواخر ماه آگوست درشهر «ژوکوفسکی» روسیه برگزار میشود. این نمایشگاه در واقع وارث اولین نمایشگاه هوایی روسیه است که از سال 1911 برگزار می شود.
نمایشگاه هوافضای ماکس 2015 روسیه
نمایشگاه تخصصی هوافضای روسیه با عنوان سالن بینالمللی هوانوردی و فضا (MAKS) یکی از معتبرترین نمایشگاههای هوافضا میباشد که هر دو سال یک بار در حومه مسکو در شهر ژوکوفسکی برگزار میگردد. در نمایشگاههای گذشتهی MAKS 2013 در حدود 850 شرکت هوافضایی از 40 کشور جهان حضور داشتند که از این تعداد، 30 شرکت از ایران شرکت داشتند.
پرتاب نافرجام ماهواره مکزیکی به فضا
آژانس فضایی روسیه از پرتاب ناموفق یک موشک حامل ماهواره مکزیکی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از «تلهسور»، پس از پرتاب ناموفق موشک حامل ماهواره مکزیکی «روسکاسموس» آژانس فضایی روسیه روز گذشته در بیانیهای اعلام کرد که ماهواره مکزیکی «مکزست سنتناریو» (مکزست1) ساعاتی پس از پرتاب از پایگاه فضایی بایکونور (قزاقستان) در جو از هم جدا شد.
فراز و نشیبهای هوافضای ایران در سال ۹۳
سال ۹۳ را می توان سال تغییر ساختار سازمان فضایی ایران نامید که این تصمیم بر سایر برنامه ها و پروژه های حوزه فضا نیز تاثیر گذاشت و بسیاری از پروژه های فضایی کشور تحت تاثیر این تغییرات، دچار تغییر در برنامه زمان بندی شدند.
عمده اتفاقات مهم حوزه فضای کشور در نیمه دوم سال ۹۳ و پس از نهایی شدن تصمیمات برای ساختار جدید سازمان فضایی ایران به عنوان متولی عرصه فضای کشور اتفاق افتاد و در این سال پروژههایی چون پرتاب ماهواره و انجام مقدمات اعزام انسان به فضا دستخوش این تغییرات قرار گرفت.
مختصری از «ایستگاه فضایی بینالمللی» بدانیم
آی اس اس، یک ایستگاه فضایی است که پانزده کشور فعال در عرصه علوم هوا و فضا در آن تجربیاتشان را به آن اشتراک می گذارند. این ایستگاه در مدار زمین و در ارتفاع ۳۵۰ کیلومتری سطح زمین استقرار پیدا کرده است. ایده تشکیل آن در میانه های دهه هشتاد میلادی شکل گرفت. پنج آژانس فضایی عمده نیز درفعالیتهای مهم آن نقش دارند. ناسا، از ایالات متحده، روسکوموس از روسیه، ژاکسا از ژاپن، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی کانادا.