پخش زنده عملیات قرار گرفتن فضاپیمای جونو در مدار مشتری
ناسا عملیات خطیر قرار گرفتن فضاپیمای جونو در مدار مشتری را در حدود ساعت ۷ صبح فردا به صورت زنده پخش میکند. در صورتی که علاقمندید تا این عملیات را به صورت زنده مشاهده کنید، میتوانید از کانال ناسا تیوی، قرار گرفتن جونو در مدار مشتری را تماشا کنید.
بشنوید: صدای خارقالعاده سیاره مشتری/عبور فضاپیمای جونو از مغناطوسفر مشتری
این صدای ضبط شده، نخستین تجربه بیباکترین ماموریت علمی سیارهای ساخته شده توسط بشر است. یکی از دلایلی که این صداهای عبور از مرز سیاره بسیار چشمگیر هستند، این است که به گفته ناسا، مغناطوسفر مشتری بزرگترین ساختار منظومه شمسی است. از این رو، میدان مغناطیسی آن نیز بسیار بزرگتر از میدان خورشید است.
سیستم «دفاع سیارهای» ناسا برای محافظت از زمین
ناسا برنامه جدیدی به نام «اداره هماهنگی دفاع سیاره ای» (PDCO) را راهاندازی کرده که به هماهنگی تلاشهای ناسا برای تشخیص و ردیابی اشیاء نزدیک زمین (NEOs) و حفاظت از زمین در برابر خطرات بالقوه میپردازد.
سیاره مشتری و قمرهای آن، مقصد برنامه آینده سازمان فضایی اروپا
مأموریت سازمان فضایی اروپا با عنوان JUICE- که مخفف (Jupiter ICy moon Explorer) (کاوشگر قمرهای یخی مشتری) است – جامعترین مأموریت اکتشافی درباره این سیاره و به شکل دقیقتر درباره قمرهای آن است.
ناسا به دنبال اجرای پروژههای ارزان
اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا پروژههایی را در دست اجرا دارد که با حداقل هزینه ممکن اجرا شدهاند و از جمله آنها میتوان به فضاپیمای «داون» اشاره کرد که اخیرا عکسهای شگفتانگیزی از سطح سیاره کوتوله و ناشناخته «سرس» گرفته است.
آیا بیگانگان فضایی وجود دارند؟
از زمان آغاز ماموریت کپلر در سال 2009، دانشمندان دریافته اند که میلیون ها سیاره به دور ستاره خود در حال گردش هستند. اما این یافته ها به ارائه پاسخ درباره یکی از بزرگترین پرسش های نوع بشر یعنی "چرا کسی تاکنون با ما تماسی برقرار نکرده است؟" کمکی نکرده است.
ناسا بدنبال کشف حیات فرازمینی در قمر «اروپا»
ناسا با درخواست رسمی بودجه 30 میلیون دلاری از کنگره به منظور کنکاش در قمر «اروپا» سیاره مشتری، یک جرم کیهانی دیگر را به فهرست اهداف فضایی خود اضافه کرد. به گزارش ایسنا، آژانس فضایی آمریکا طراحی یک کاوشگر بدونسرنشین را پشتیبانی مالی میکند که برای بررسی مکانهایی غیر از زمین و مریخ در منظومه شمسی یعنی جایی که حیات میتواند وجود داشته باشد، مورد استفاده قرار خواهد گرفت.