ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 102، آبان 93


دربرگیرنده‌ی اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا
در این شماره می‌خوانید: تب تند کروز هواپایه در اروپا، تقویت توان بازدارندگی راهبردی روسیه تا سال 2020، توسعه موشک‌های راهکنشی با سرجنگی نامتعارف، الزامات تضمین ماموریت در سازمان‌های فضایی، پرتاب ماهواره از باند فرودگاه به مدار، و ...
توزیع در گیشه‌های روزنامه فروشی سراسر کشور

آغاز مریخ‌گشایی ناسا

درحالی که هنوز بوی انفجار فضاپیمای حامل تجهیزات ناسا در جزیره والوپ ویرجینیا به مشام می‌رسد و خرده قطعات فضاپیمای خصوصی ویرجین گلکتیک در صحرای موهاوی به طور کامل گردآوری نشده است، ناسا از برنامه‌ی قریب‌الوقوعش جهت پرتاب آزمایشی فضاپیمای اوریون-نسل جدید فضاپیماهای آمریکا- خبر می‌دهد.

شغل آینده فرزندان و اشتباه فراگیر پدر و مادرها

... اکثرشان می خواهند پزشک شوند، یا مهندس، یا معلم یا خلبان!

اعزام همزمان ۵ ماهواره با یک فضاپیما به مدار زمین توسط روسیه

سازمان فضایی روسیه روز گذشته خبر پرتاب موفقیت آمیز یک راکت فضاپیمای جدید را اعلام کرد که حامل ۵ ماهواره بود . بر اساس گزارش های واصله ، هر ۵ ماهواره مورد نظر با موفقیت در مدار زمین قرار گرفتند . راکت فضاپیمای مورد استفاده در این عملیات فضائی بر پایه تغییر کاربری و تبدیل یک موشک نظامی بین قاره ای بالستیک به راکت فضاپیما ساخته شده است.

دومین ناکامی فضایی غرب در طول چهار روز+تصاویر

فضاپیمای گردشگری SpaceShipTwo سرنوشتی جز سقوط مرگبار نداشت.

نام چین به عنوان نخستین کشور آسیایی که به ماه رسید، ثبت شد

فضا پیمای آزمایشی موسوم به "Xiaofei" که توسط چین ساخته شده و ده روز پیش به فضا اعزام شده بود توانست پس از انجام ماموریت خود و رسیدن به مدار ماه ، بدون هیچ گونه مشکل خاصی به زمین باز گردد. به این ترتیب چین به عنوان نخستین کشور آسیایی و سومین کشور دنیا به شمار می‌رود که توانست به ماه دسترسی پیدا کند. پیش از این کشورهای آمریکا و روسیه توانسته بودند فضاپیماهای خود را به ماه فرستاده و ماموریت‌هایی را در قمر زمین انجام دهند.

چهاردهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران

چهاردهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، 12 تا 14 اسفندماه 1393 توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و در شهر تهران برگزار می شود. كمیته علمی كنفرانس از كلیه دانشجویان، پژوهشگران، صاحب نظران و متخصصان در رشته‌های مختلف مرتبط با هوافضا دعوت می­نماید مقالات اصیل خود را در یکی از 7 محور اصلی این کنفرانس حداکثر تا بیستم آذر ماه 1393 به دبیرخانه این کنفرانس ارسال نمایند.

فرود اضطراری هواپیمای حامل ماهواره Astra ۲G

 

هواپیمای باری غول پیکر "Ruslan" که از مسکو به سمت پایگاه فضایی بایکونور در قزاقستان پرواز می کرد، به دلیل نقص فنی در یک فرودگاه بین راه فرود اضطراری داشت. این هواپیما حامل قطعات و ابزارهای مربوط به ماهواره Astra ۲G بود که به آژانس فضایی اتحادیه اروپا تعلق داشته و قرار است در زمستان سال جاری به مدار زمین فرستاده شود.

انفجار موشک فضایی ناسا پس از پرتاب+تصاویر

موشک حامل سفینه فضایی باری چند ثانیه پس از پرتاب، در آسمان منفجر شد. این سفینه حامل تدارکات و کالاهای مورد نیاز فضانوردان بود که عصر روز سه‌شنبه به وقت محلی از پایگاه ناسا در ساحل ایالت ویرجینیا در شرق آمریکا پرتاب شد اما این ماموریت شکست خورد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi