دکتر سورنا ستاری: ایران نیازمند آغاز مگاپروژکتها در صنعت هوایی است
دکتر ستاری: باید تلاش کنیم همان اتفاقی که در ساخت توربین های صنعتی رخ داده است در صنعت توربین های هوایی نیز اتفاق بیفتد زیرا کشور به این توربین ها نیاز جدی دارد. از همین رو تمامی کسانیکه در این حوزه فعالیت می کنند مورد حمایت جدی و کامل معاونت قرار می گیرند.
ارسال یک کاوشگر روباتیک به سطح ماه با پولهای اهدایی
براساس گزارشهای منتشر شده، هزینه ساخت و ارسال این کاوشگر روباتیک که می تواند به بیش از 500 میلیون پوند برسد، قرار است از سوی افراد علاقه مند پرداخت شود.
گفته می شود، افراد اهدا کننده می توانند به میزان پول اهدایی شان ، عکس ها، متن و یا «دی ان ای» خود را که در درون یک کپسول زمان قرار داده خواهد شد، در سطح کره ماه دفن کنند.
فضاپیماهایی که پرینت گرفته میشوند
چاپگر سه بعدی، دستگاهی جذاب برای تولید اشیای سه بعدی از مدلهای سه بعدی و یا دادههای الکترونیکی است. این روبات صنعتی از طریق فرآیندهای افزایشی و لایه به لایه، تحت کنترل کامپیوتر کار میکند.
آسیاییها پیشتازان آیندهی فضا
به نظر می رسد هند و چین به عنوان قدرتهای اقتصادی نوظهور جهان در یک هدف ویژه فرازمینی اشتراک نظر داشته باشند: تلاش برای رسیدن به مریخ. گرچه عمر فعالیتهای فضایی این دو کشور به بیش از چند دهه نمی رسد اما با پیشرفتهای خیره کننده ای که در عرصه فضا داشته اند گوی سبقت را به طرز خلاقانه ای از سایر رقبا ربوده و برای اینکه دور تازه مریخ گشایی های بشر را به نام خود بزنند رقابت شانه به شانه ای را به پیش می برند.
هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران
هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران از 27 تا 30 آبان ماه به منظور ارایه توانمندیهای صنایع داخلی و خدمات هوایی کشور با حضور 100 شرکت داخلی و خارجی در جزیره کیش برگزار میشود.
آزمایش نفسگیر پرتاب فضاپیمای «اوریون»
این روزها دانشمندان ناسا برای پرتاب آزمایشی فضاپیمای اوریون (نسل بعدی فضاپیماهای سازمان فضایی آمریکا) لحظه شماری می کنند. با خروج این فضاپیما از آشیانه و قرار گرفتن در سکوی پرتاب، همه منتظرند تا قدرتمندترین راکت ساخت دست بشر این فضاپیما را از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال در فلوریدا پرتاب کند.