نصب موفق بالگرد مریخی ناسا بر روی کاوشگر «مارس 2020»
قرار است کاوشگر مریخ موسوم به «مارس 2020» و بالگرد مریخی آن ژوئیه آینده توسط موشک «اتلس ۵» (Atlas V) به فضا پرتاب شوند.
تاکسی هوایی «ولوکوپتر» یک گام به موفقیت نهایی نزدیک شد (+تصاویر)
تاکسی پرنده «ولوکوپتر» در فرودگاه بینالمللی «هلسینکی» فنلاند چندین آزمایش انجام داد تا توانایی خود در ادغام با سیستمهای مدیریت ترافیک هوایی که به صورت دستی و غیردستی کنترل میشود را به اثبات برساند.
سخنرانی علمی به مناسبت بزرگداشت ابوریحان بیرونی، 13 شهریور 98
سازمان فضایی ایران در نظر دارد سلسله سخنرانیهای علمی در حوزه علوم و فناوری فضایی را به صورت منظم با همکاری دیگر مراکز علمی تحت عنوان "منزلگاه اندیشه" برگزار نماید. نخستین برنامه در روز چهارشنبه ۱۳ شهریورماه ۱۳۹۸ برگزار میگردد.
دستیابی به جایگاه نخست جهان در مسابقات AIAA توسط تیم «شدکس» دانشگاه شریف
همچنین مينا فتحي از دانشجویان دانشکدهی مهندسی هوافضا که به صورت انفرادي در این مسابقات شركت كرده بود، موفق به کسب مقام اول در بخش مسابقات Undergraduate Individual Aircraft Design شد.
«استارهاپر» آزمایش مهم دیگری را با موفقیت پشت سر گذاشت
در حالی که کپسول «دراگون» در مسیر بازگشت از سومین سفر خود به ایستگاه فضایی بینالمللی بود، پیمایهی آزمایشی «استارهاپر» که در واقع پیش درآمدی بر پرتاب موشک غول آسای "استارشیپ" است، مهمترین آزمایش خود را پشت سر گذاشت.
بازدید رییس سازمان فضایی ایران از نمایشگاه هوافضای ماکس ۲۰۱۹ روسیه
علاوه بر توانمندسازی شرکتهای داخلی و توسعه بازارهای بینالمللی برای آنها، جلب مشارکت و سرمایه گذاری بینالمللی در راستای برنامه توسعه فناوری فضایی کشور در دستور کار هست.
ترکیب فناوری یادگیری ماشین با ریاضیات قرن نوزدهم برای ساخت فضاپیماهای سبکتر و مقاومتر
ما از این شبکه عصبی پیشرفته استفاده کرده و دانش ۲۵۰ ساله ریاضیات را به آن اضافه میکنیم و این به شبکه عصبی کمک میکند تا بهتر عمل کند.
تایید ایمنی تاکسی پرنده «ولوکوپتر»
شرکت آلمانی «ولوکوپتر»، از جدیدترین طراحی تاکسی هوایی خود موسوم به «ولوسیتی» رونمایی کرده که میتواند هم مسافران و هم بارهای آنها را با خود حمل کند.
رویکرد سازمان فضایی ایران، صنعتیسازی فناوری فضایی است
به گفته دکتر براری، مهمترین دغدغه سازمان فضایی ایران در حوزه توسعه فناوری فضایی، تثبیت فناوری فضایی و تبدیل آن به صنعت است.
دستیابی به جایگاه نخست جهان در مسابقات AIAA توسط تیم «فراس» دانشگاه شریف
دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف برای نخستین بار به عنوان یک تیم ایرانی موفق به کسب مقام نخست مسابقات بینالمللی انجمن هوانوردی و فضانوردی آمریکا AIAA، شاخه طراحی موتورهای توربین گاز هوایی شدند.