ماهواره جدید ناسا برای جستجوی آب و منابع دیگر بر روی ماه

ناسا به تازگی به ماهواره‌های مکعبی (کیوبست) خود به عنوان شیوه‌ای به‌صرفه برای انجام عملیات ماموریت‌های اعماق فضا نگاه می‌کند و یکی از این سامانه‌ها ماهواره‌ای به اندازه یک جعبه کفش است که Lunar IceCube نام دارد. این ماهواره برای جستجوی یخ آب و منابع دیگر موجود بر روی ماه به کار خواهد رفت.

هند 9 ریزماهواره آمریکایی را تا سال 2016 به فضا پرتاب می‌کند

سازمان تحقیقات فضایی هند در فاصله زمانی سال های 2015 و 2016 تعداد 9 ماهواره نانومیکرو برای آمریکا پرتاب خواهد کرد. این برای نخستین بار است که سازمان تحقیقات فضایی هند یک ماهواره آمریکایی را پرتاب می‌کند.
سازمان تحقیقات فضایی هند تا کنون 45 ماهواره متعلق به 19 کشور را پرتاب کرده است.

برگزاری کارگاه آموزشی امنیت ملی و رصد زمین در آبان 94 در کبک کانادا

کمیته ماهواره‌های رصد زمین (CEOS)، کارگاه آموزشی "امنیت ملی و رصد زمین" را با تاکید بر آشنایی یا خطرات، ممانعت از بروز از بلایا و کاهش اثرات آن با استفاده از کاربردها و خدمات رصد زمین (EO)، روز ۷ آبان ۱۳۹۴ در کانادا برگزار می‌کند.

طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره مخابراتی در برنامه ششم توسعه

 

رییس پژوهشگاه فضایی ایران، اصلی ترین محور برنامه ششم توسعه این پژوهشگاه را طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره مخابراتی بومی دانست و گفت: پژوهشگاه بر اساس اساسنامه خود وظیفه گسترش و توسعه علوم و فنون مورد نیاز صنعت فضایی در راستای تحقق چشم انداز بخش فضایی کشور را بر عهده دارد.

پشرانش فضایی چیست؟

پشرانش فضایی هر روشی است که برای شتاب دادن فضاپیماها و ماهواره‌ها استفاده شود. هر روشی است که برای شتاب دادن فضاپیماها و ماهواره‌ها استفاده شود.

هندوستان پنج ماهواره انگلیس را به مدار زمین پرتاب کرد

 

سازمان تحقیقات فضایی هند روز شنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: هندوستان پنج ماهواره تحقیقاتی انگلیس را با موفقیت به مدار زمین پرتاب کرد. این ماهواره ها از مرکز فضایی «ساتیش دهاوان» در 80 کیلومتری شهر چنای در جنوب شرقی هند به فضا پرتاب شد.

برگزاری کارگاه آموزشی ماهواره‌های مکعبی در خرداد 95 در کشور مالت

سازمان فضایی اروپا (ESA) با همکاری سازمان فضایی فرانسه (CNES)، کارگاه آموزشی "ماهواره‌های مکعبی" را در روزهای ۱۰ تا ۱۴ خرداد ۱۳۹۵ در مالت برگزار می‌کند.

پروژه کوپرنیک اروپا؛ ماهواره رصدگر در مدار زمین قرار گرفت


این ماهواره بخشی از پروژه 8.4 میلیارد یورویی رصد و مشاهده زمین موسوم به کوپرنیک است و از پیش بینی فصل و موقع برداشت محصولات کشاورزی گرفته تا مواجه با بحران های زیست محیطی و بلایای طبیعی در خدمت بشر خواهد بود.

کاوشگرهای «تیر» و «مهر» آماده پرتاب

 

رئیس پژوهشگاه هوافضا از آمادگی این پژوهشگاه برای تست زیرمداری ماهواره‌های ایرانی با دو کاوشگر «تیر» و «مهر» خبر داد و افزود: بر اساس مصوبه شورای‌ عالی اداری مبلغ دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای پژوهشگاه اختصاص داده شده که تاکنون این مبلغ محقق نشده است.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری