کنترل همزمان ۲۵۰ پهپاد به کمک فناوری هوش مصنوعی
پژوهشگران دانشگاه «بوفالو» از «آژانس دارپا» کمک مالی ۳۱۶ هزار دلاری دریافت کردهاند تا یک هوش مصنوعی توسعه دهند که قادر است تا ۲۵۰ پهپاد را کنترل کند.
تاثیرات مخرب سفر به اعماق فضا بر مغز فضانوردان
فضانوردانی که در آینده عازم مریخ هستند، در معرض تابش پرتوهای کیهانی هستند که باعث اختلال در یادگیری و حافظه و اضطراب در فضانوردان میشود.
تولید جاذبه مصنوعی؛ راهی برای سلامت مسافران مریخ
اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، اعلام کرد که با توجه به یافتههای مطالعات اخیر پیرامون تغییرات خطرناک در مغز تحت تاثیر فقدان گرانش، به دنبال تولید فناوری جاذبه مصنوعی کمحجم و کاربردی برای سفر به مریخ است.
7 فناوری روزمره که مدیون ناسا هستیم
امروزه ما وجود برخی از نوآوریهایی که به طور روزمره از آنها استفاده میکنیم را مدیون ناسا هستیم. ناسا از سال 1976 به طور سالانه شروع به منتشر کردن لیست ابزار آلات و فناوریهایی کرده که از نوآوریهای این شرکت الهام گرفته شدهاند.
گرانش صفر چه تاثیری بر روی مغز دارد؟
پژوهشگران در تلاش برای درک چگونگی تغییرات مغز در فضا و راههای مقابله با آنها، به بررسی ساختارهای مغزی و عملکرد فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) پرداختهاند که تاکنون مشکلات تعادل و توهمات ادراکی را در جاذبه تجربه کردهاند.
برنامه ریزی دوباره مغز فضانورد پس از بازگشت به زمین
وی می افزاید: «حالت بی وزنی، خوب و خوشایند است. بالا و پایین دیگر وجود ندارد. ماهیچه قلب دیگر نباید برای رساندن خون به مغز، خون را با فشار به سمت بالا بفرستد، در نتیجه ماهیچه های بدن از جمله ماهیچه قلب تباه می شود، چون دیگر تحت فشار نیست.»