تکمیل سه ماهواره ایرانی تا سه ماه آینده
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: تا سه ماه آینده سه ماهواره ایرانی پارس ۱، ظفر و ناهید ۱ برای پرتاب در مدار زمین تحویل پرتابگر میشود.
رویکرد سازمان فضایی ایران، صنعتیسازی فناوری فضایی است
به گفته دکتر براری، مهمترین دغدغه سازمان فضایی ایران در حوزه توسعه فناوری فضایی، تثبیت فناوری فضایی و تبدیل آن به صنعت است.
مدیر پروژه ناهید ۱ از طراحی این ماهواره مخابراتی میگوید: صفر تا صد «ناهید»
مریم موسوی، مدیر پروژه ماهواره ناهید ۱ روبهروی ما نشست و از زیر و بم این پروژه مهم ملی گفت؛ ماهوارهای که سه سال قبل کار ساختش به اتمام رسید و قرار است آخر امسال پرتاب شود.
آمادهسازی ناهید ۱ و پارس ۱ برای پرتاب در دستور کار پژوهشکده سامانههای ماهواره
مدل پروازی ماهواره مخابراتی ناهید 1 و مدل مهندسی ماهواره سنجشی پارس 1 طراحی و ساخته شده است.
آذری جهرمی همزمان با افتتاح آزمایشگاه EMC: سه ماهواره عملیاتی در دستور کار سال آینده قرار دارد / پژوهشگران از فرصت ویژه توسعه فناوری فضایی استفاده کنند
این آزمایشگاه یکی از مهمترین آزمایشگاههای حوزه تحقیقات فضایی است که با سرمایهگذاری ۲۵ میلیارد تومانی راهاندازی شده است.
ساخت دومین ماهواره امیرکبیر با دقت ۴۰ برابر بیشتر/اطلاع از کشت ۷۰ هکتار خشخاش در پایش هوایی/راهاندازی نخستین پارک فناوری فضاپایه در استان مازندران
علاوه بر آن ماهواره "ظفر" دانشگاه علم و صنعت تا شهریورماه و ماهواره "ناهید ۲" تا خردادماه سال آینده تحویل داده خواهد شد.
مهاجرت پژوهشگران «طرح ملی هواپیمای ۱۵۰ نفره» به دلیل عدم حمایت
دانشگاهها علاوه بر تربیت نیروی انسانی باید به حوزههای پژوهشی بخش صنعت کمک کنند، ولی متاسفانه این امر در کشور رخ نداده است.
رشد 139 درصدی اقتصاد جهانی فضا و جای خالی ایران
عرصه فضا گرچه دستاوردهای درخشانی برای کشورمان به دنبال داشته و توانسته جایگاه ایران را ارتقا دهد اما این جایگاه هنوز از منظر اقتصادی برای کشور دستاورد نداشته است در حالی که میتوان با توسعه این بخش که فارغ از هرگونه دستاندازی قدرتهای جهانی است، توسعه اقتصادی را برای کشور به بار آورد.
برنامه سازمان فضایی ایران برای طراحی و ساخت ماهوارههای سنجشی با دقت یک متر/پرتاب 4 ماهواره تا سال 1404/تلاش برای استفاده از دادههای ماهواره "پیام" امیرکبیر
به گفته رئیس سازمان فضایی ایران، ماهوارههای "ناهید 1 و 2" و "ایرانست 1 و 2" تا سال 1404 در مدار ژئو قرار خواهند گرفت.
آشنایی با ماهواره مخابراتی ناهید ۱
ماهواره مخابراتی ناهید ۱، برای اولین بار در کشور، در پژوهشکده سامانههای ماهواره پژوهشگاه فضایی ایران به کارفرمایی سازمان فضایی ایران طراحی و ساخته شده است.