شعار و پوستر منتخب هفته جهانی فضا، 2016، مهر 1395
هفته جهانی فضا طبق رسم همه ساله از تاریخ 4 الی 10 اکتبر برابر با 13 الی 19 مهرماه در سال جاری برگزار میگردد. در همین راستا سازمان فضایی ایران متولی برگزاری این مناسبت در کشور مطابق روال هر ساله با مشارکت نهادها و سازمانها مبادرت به تشکیل ستاد راهبردی هفته جهانی فضا و کمیتههای مرتبط با این مناسبت نمود.
ادامه ماموریت تلسکوپ فضایی؛ اسپیتزر با ناسا 2.5 ساله تمدید کرد
هنگامی که تلسکوپ اسپیتزر (Spitzer) در سال 2003 به فضا پرتاب شد، ناسا هرگز گمان نمیکرد که این ماموریت تا سال 2016 به طول بیانجامد. تلسکوپ فضایی اسپیتزر یک تلسکوپ فضایی با طول موج مادون قرمز است. این چهارمین پروژه از آخرین پروژه بزرگ ناسا است.
فهرست کانالهای هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
پورتال هوافضای ایران در این بخش همهی کانالها و گروههای فعال در حوزهی هوافضا، هوانوردی و فضایی در تلگرام را معرفی مینماید.
برگزاری «جشنواره فضا» در گنبد مینای پارک آب و آتش تهران، مهر 94
"جشنواره فضا" ویژه هفته جهانی فضا به همت پژوهشگاه فضایی ایران با برنامههای متنوع آموزشی در روزهای شانزدهم و هفدهم مهر 1394 برگزار میشود.
گشت و گذار بین ستاره ها با اپلیکیشن SkyView + دریافت فایل
شاید یکی از جالبترین و در عین حال عجیبترین موضوعات حال حاضر دنیا بحثهای مربوط به سیارهها و ستارههای دیگر باشد. فضایی که عظمت آن به قدری زیاد است که حتی کهکشان راه شیری در مقابل آن نقطه ای بیش نیست.
انجمن ستاره شناسان کیهان بیکران (آسمان سبلان)
انجمن ستاره شناسان کیهان بیکران (آسمان سبلان) یکی از سازمانهای مردم نهاد فعال استان اردبیل در زمینه موضوعات علمیپژوهشی با رویکرد نجوم و هوافضا بشمار میآید که در طول چند سال اخیر فعالیتهای علمیو فرهنگی این تشکل توانسته است تأثیر فراوانی را بر تعالی علم و فرهنگ به ویژه در میان جوانان این استان، داشته باشد.
ابراز تمایل فضانورد روس برای همکاری با ایران در زمینه علوم فضایی
به گزارش ایرنا، «الکساندر الکساندروف» عصر دوشنبه در اصفهان افزود: درصورت ساخت ماهواره های کوچک توسط ایران، ما برای پرتاب آن ها با کمترین هزینه به فضا آمادگی داریم.
حضور «الکساندروف» کیهاننورد روس در ایران
الکساندر الکساندروف، مشهورترین سرنشین فنی ایستگاههای سالیوت 7 و میر برای شرکت در یکصد و سی و هفتمین نشست باشگاه نجوم اصفهان به این شهر سفر خواهد کرد.
پرسش و پاسخ پیرامون رشته مهندسی هوافضا (برگرفته از دانشگاه امیرکبیر)
دانشآموزان و علاقهمندان به رشتهی هوافضا، پرسشهای بسیاری در زمینهی وضعیت کنونی و آیندهی این رشته دارند. در این نوشتار به برخی از این پرسشها پاسخ داده شده است. (این نوشتار توسط دانشکدهی مهندسی هوافضا دانشگاه امیرکبیر تهیه شده است.)