دوئل چین و هند در فضا
پیشرفت در عرصه فضایی و حضور در کهکشانها، چنان در ذهن و روح مسئولین این کشور ریشه دوانده که پشت اسکناس دو هزار روپیهای جدید هندوستان تصویری نقش شده است که نشان دهنده بالاترین جاهطلبی این کشور در یافتن مکانی برای خود در بین ستارگان می باشد.
ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 122، دی 95
دربرگیرنده اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا، شماره 122، دی 95
توزیع در گیشههای روزنامه فروشی سراسر کشور
ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 121، آذر 95
دربرگیرنده اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا، شماره 121، آذر 95
توزیع در گیشههای روزنامه فروشی سراسر کشور
پخش مستند "ارتباطات مهندسی" با موضوع هواپیمای ایرباس A380 از شبکه مستند سیما
امروز پنجشنبه یکم مهرماه 95 ساعت 16 یکی از قسمتهای مجموعه مستند «ارتباطات مهندسی» محصول 2008 با موضوع "هواپیمای ایرباس A380" با اجرای ریچارد هاموند مستندساز شناخته شده جهان از شبكه مستند پخش میشود.
ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 119، شهریور 95
دربرگیرنده اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا، شماره 119، شهریور 95
توزیع در گیشههای روزنامه فروشی سراسر کشور
موفقیت پژوهشگران ایرانی درتولید پوششهای رادار گریز هواپیما با فناوری نانو
پژوهشگران دانشگاههای تبریز و صنعتی سهند با بهرهگیری از نانوذرات در ساختار پوشش های بدنه هواپیما موفق شدند پوشش های رادارگریز تولید کنند. این پوشش های آزمایشگاهی می توانند در صنایع هواپیماسازی کاربرد داشته باشد.
سازمان پژوهشهای فضایی هند، ایسرو (ISRO)
سازمان پژوهشهای فضایی هند که با نام کوتاه ایسرو (ISRO) شناخته میشود، آژانس فضایی اصلی هند است و بزرگترین آژانس فضایی دولتی دنیا بهشمار میرود. هدف اصلی این سازمان توسعه فناوری فضایی و کاربرد آن در منافع ملی است.
بر اساس رتبهبندی علمی سایماگو در سال 2015: ایران در رتبه نخست علمی هوافضا در خاورمیانه و یازدهم در جهان
بر اساس گزارش سایت نظام رتبه بندی علمی سایماگو (SCImago) دانشگاه گرانادا اسپانیا؛ ایران در سال 2015 با انتشار 341 مقاله و تعداد 101 ارجاع در حوزه مهندسی هوافضا، در رتبه نخست علمی هوافضا در خاورمیانه و رتبه یازدهم در جهان قرار دارد.
رشته هوافضا در دانشگاه خوارزمی راهاندازی میشود
بر اساس پیشنهاد سازمان صنایع هوایی ایران مقرر شد رشته مهندسی هوافضا در دانشگاه خوارزمی راه اندازی شود و سازمان تجهیزات مورد نیاز را در اختیار دانشگاه قرار دهد.
پرورش پهپاد در آزمایشگاه، به کمک فناوری نوظهور کمپیوتر (Chemputer)
زمانیکه با فناوری چاپگر سهبعدی، قسمتهای مختلفی از یک دستگاه را میتوان ساخت، این بار با فناوری "Chemputer" پژوهشگران قادر به تسریع فعل و انفعالات شیمیایی در مولکول می شوند که این امر باعث می شود یک هواپیمای پهپاد با مواد شیمیایی تولید شود و به جای تخصیص دادن چند ماه برای ساخت آن، فقط چند هفته مراحل تولید پهپاد به طول بیانجامد.