ساخت نخستین موتور موشکی باتریمحور چاپی جهان
یک شرکت هوافضای خصوصی در نیوزلند، از نوعی موتور کاملا جدید رونمایی کرده که نخستین موتور موشکی باتریمحور لقب گرفته و کاملا از اجزای چاپ سهبعدی ساخته شده است.
برنامه های فضایی دنیا در ۲۰۱۵
امسال یکی از پرکارترین سالها در عرصه اکتشافات فضایی به شمار می آید تا آنجا که برخی از نخستین مأموریتهای فضایی در ماههای پیش رو صورت خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر، از پرتاب انواع ماهواره ها گرفته تا ارسال نسل پیشرفته ای از کاوشگرها به فضا، همگی نشان از سالی پرکار در عرصه اکتشافات فضایی دارند.
پرتاب موفقیتآمیز راکت بنیانگذار آمازون
ثروتمندان بسیاری مانند الون ماسک موسس شرکت تسلا موتورز بخش زیادی از سرمایه خود را به پروژه های فضایی یا کارهای نوآورانه اختصاص می دهند. اکنون پس از موسس تسلاموتورز نوبت به «جف بزوس» موسس آمازون رسیده تا وارد چنین پروژه هایی شود.
ایستگاه فضایی بینالمللی گرانترین شیء ساخت دست بشر
ایستگاه فضایی بینالمللی تا آوریل 2015، به عنوان گرانترین شیء ساخت دست بشر شناخته شده که نزدیک به 160 میلیارد دلار تا این زمان هزینه در بر داشته است.
ایستگاه فضایی با هزینه 100 میلیارد دلاری آمریکا ساخته شد و اروپا، روسیه، ژاپن و کانادا مابقی هزینه را پرداخت کردهاند.
دومین دوره مسابقات راکت آبی در دانشگاه خواجه نصیر، اردیبهشت 94
دومين دوره از مسابقات راكت آبي دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي با تغييراتي كلي توسط انجمن علمي دانشكده مهندسي هوافضا و با همكاري مسئولين دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي در تاریخ اردیبهشت 94 برگزار مي گردد.
تیمهای برتر هفتمین دوره مسابقات هوافضا معرفی شدند
دکتر مانی - دبیر هفتمین مسابقات هوافضا در مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات با بیان اینکه در درورههای گذشته نتایج مسابقات ۲ هفته پس از برگزاری مسابقات اعلام میشد، گفت: با توجه به اینکه بسیاری از تیمها از سایر استانها در این مسابقات شرکت میکردند از این رو در این دوره از مسابقات نتایج لیگها در مراسم اختتامیه اعلام شد.
سرانجامی تلخ برای کپسول باری روسیه
تلاشهای پیدرپی پژوهشگران روس برای نجاتدادن کپسول باری پروگرس 59 ناکام مانده و انتظار میرود که این فضاپیمای بدونسرنشین، طی هفتههای آینده دوباره وارد جو زمین شده و در آنجا به طور کامل نابود شود.
طراحی ساعت اتمی عمق فضا توسط پژوهشگران آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا
ناسا قصد دارد به منظور انجام بههنگام مأموریتهای فضایی، ساعت اتمی عمق فضا (DSAC) را به زودی مورد آزمایش قرار دهد.
به گزارش ایسنا، ناوبری دقیق و سایر عملکردهای فضاپیما، به سیگنالهای رادیویی بسیار دقیق وابسته هستند و برای این کار به ساعتهای اتمی فوقدقیق نیاز است.