به‌کارگیری فناوری ماهواره ای برای نجات جان پناهجویان

در حفظ امنیت و سلامت کشتیها در دریاها، ماهواره های مختلفی نقش دارند. برخی از این ماهواره ها مانند ناوگان ماهواره های اروپایی موسوم به «سنتینل» مجهز به  رادار و ابزارهای اپتیکی هستند و برخی دیگر مثل مجموعه ماهواره های کانادایی موسوم به “اگزکت ارت” پیامهای شناسایی خودکار کشتیها را دریافت می کنند.

گسترش همکاری های حوزه هوایی با کشورهای صاحب فناوری

دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری، گفت: گسترش همکاری های حوزه هوایی با کشورهای صاحب فناوری یکی از مهم ترین اولویت های ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی است.

اپلیکیشنی برای تعیین بهترین مسیر پرواز هواپیما

دانشمندان ناسا با هدف بهینه سازی پروازی هواپیماها در سراسر جهان، اپلیکیشنی ارایه کرده اند که با لحاظ کردن فاکتورهایی نظیر اوضاع جوی و گذرگاههای پروازی، بهترین و کوتاه ترین مسیر ممکن را برای پرواز یک هواپیما در ترافیک فشرده هوایی ترسیم می کند.

پهپادها به زودی نامرئی می‌شوند

ارتش آمریکا موفق به ساخت نوعی پوشش پیشرفته شده که می‌تواند به زودی پهپادها و دیگر جنگ‌افزارها را هم از دید رادار و هم از دید انسان محو کند. پژوهشگران دانشگاه سن‌دیگو موفق شده‌اند نوعی پوشش تفلون را که قبلا در سال 2006 ساخته شده بود ارتقا دهند و به نتایج جالبی دست پیدا کنند.

راه‌اندازی مرکز تحقیقاتی تونل باد در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات

رئیس دانشکده مکانیک و هوافضای دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات از راه اندازی مرکز تحقیقاتی تونل باد در این دانشکده خبر داد و گفت: از این طریق می توان گام مهمی در کاربردی کردن طرح های پژوهشی برداشت.

"ایران هوافضا" را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

پورتال هوافضای ایران در حال حاضر در شبکه‌های آپارات، اینستاگرام و تلگرام فعال است. با دنبال کردن پورتال هوافضا در این شبکه‌ها، از آخرین رویدادهای هوایی و فضایی ایران و جهان با خبر شوید.

ناسا به دنبال استفاده از ایده‌های دانشجویی برای فرودآوردن کاوشگر بر روی مریخ

سازمان هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، به دنبال استفاده از ایده‌های نوآورانه دانشجویان با هدف ارائه فناوری‌های نوینی است که بتوانند به فرودآوردن ایمن و سریع فضاپیماهای سرنشین‌دار سنگین بر روی سطح مریخ کمک کنند.

همکاری ستاد صنایع دانش‌بنیان هوایی با آموزش و پرورش برای توسعه دانش هوایی

منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی: برای توسعه دانش هوایی از اردیبهشت ماه یک تفاهم‌نامه‌ای را با آموزش و پرورش امضاء کرده‌ایم تا یک‌سری دانش‌سراهای هوایی در بخش‌های مختلف آموزش و پرورش کشور برگزار شود.

آیا بیگانگان فضایی وجود دارند؟

از زمان آغاز ماموریت کپلر در سال 2009، دانشمندان دریافته اند که میلیون ها سیاره به دور ستاره خود در حال گردش هستند. اما این یافته ها به ارائه پاسخ درباره یکی از بزرگترین پرسش های نوع بشر یعنی "چرا کسی تاکنون با ما تماسی برقرار نکرده است؟" کمکی نکرده است.

چهارمین دوره مسابقات شریف کاپ برگزار شد

چهارمین دوره مسابقات آزاد رباتیک دانشگاه صنعتی شریف در دو رده‌ دانش آموزی و دانشجویی طی روزهای یکم تا سوم مهر در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi