آمادگی تیم پیک، فضانورد بریتانیایی، برای رفتن به ایستگاه فضایی بینالمللی
من حالا مربی تیم پیک هستم. تیم متخصص اتاقک است. فضانوردان باید آنقدر مهندس باشند که جزئیات فنی ساختاری را که در آن کار می کنند درک کنند. در کل او پنجاه هفته در ایالات متحده، سی هفته در روسیه، چهار تا شش هفته در اینجا یعنی اروپا و سه هفته هم در ژاپن تعلیم دیده است...
تصاویر: زندگی در ایستگاه فضایی بینالمللی
به مناسبت پانزدهمین سال ایجاد ایستگاه فضایی بینالمللی، در این گزارش نگاهی داریم به فعالیت های این ایستگاه از بدو استقرار در فضا تاکنون.
هواپیمای «تاندر بولت، آ-10» زامبی هوایی ایالات متحده (+عکس)
این هواپیماهای نظامی که طراحی و ساخت آنها در دوره جنگ سرد انجام شده است بال هایی بلند و دو موتور توربو دارد و به منظور پشتیبانی عملیات نیروهای زمینی در ارتفاع پایین و از بین بردن تانک ها و ادوات زرهی دشمن طراحی شده است.
خطرات فضانوردی
پژوهشگران اعلام کردهاند با وجود جذاب بودن سفرهای فضایی اما خطرات ناشی از حوادث و نواقص فنی، سلامت فضانوردان را به شدت تهدید میکند.
قیمت یک هواپیما چقدر است؟
یک مهندس اویونیک هواپیما گفت: سازندگان هواپیما، مؤسسات مالی و لیزینگ برای فروش و اجاره هواپیما به ایران در شرایط آزاد تجاری ابراز تمایل دارند، زیرا ایران به عنوان بکرترین بازار، فرصت خوبی برای سرمایهگذاری است.
رونمایی از نخستین هواپیمای مسافربری ساخت چین
چینی ها نخستین هواپیمای مسافربری خود را تکمیل و آماده پرواز کردند. این هواپیما که با ارایه مشوق های دولت چین ساخته شده در شانگهای رونمایی شده است.
صدور مجوز برای خرید هواپیماهای جدید
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به درخواست شرکتهای هوایی برای خرید هواپیما گفت: با بررسی درخواستها، از سوی سازمان هواپیمایی مجوزهای اولیه برای ورود هواپیماهای جدید صادر شده است.
مذاکره خرید 3 تا 5 هواپیما برای هر ایرلاین؛ انگلیس و فرانسه در لیست فروش
دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی با بیان اینکه هر ایرلاین ایرانی بهطور متوسط در حال مذاکره برای خرید 3 تا 5 فروند هواپیماست، گفت: بهدنبال خرید هواپیماهایی با ظرفیت 100 نفر هستیم که ATR فرانسه و BAE انگلیس از جمله گزینههای مدنظر ایرلاینها هستند.
در صورت تائید شورای عتف، فاز طراحی اولیه هواپیمای 150 نفره در دانشگاه امیرکبیر آغاز میشود
وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر با صنایع و ارگانهای مختلف همکاری علمی و تحقیقاتی دارد، گفت: درحال حاضر این دانشگاه با وزارت دفاع، شرکت صاایران، شرکت مپنا، صنایع پتروشیمی، خودروسازی، کشتی سازی و بسیاری از صنایع دیگر همکاری میکند.
امضای تفاهمنامه بین دانشگاههای شیراز و هوافضای مسکو
بر اساس این تفاهمنامه، تبادل استاد و دانشجو و اجرای طرحهای علمی پژوهشی بین دو دانشگاه تقویت خواهد شد و شاهد افزایش سطح علمی دانشگاه و بهرهگیری از دانش پژوهشگران در فعالیتهای علمی تحقیقاتی امکانپذیر خواهد شد.