هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران
هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران از 27 تا 30 آبان ماه به منظور ارایه توانمندیهای صنایع داخلی و خدمات هوایی کشور با حضور 100 شرکت داخلی و خارجی در جزیره کیش برگزار میشود.
آزمایش نفسگیر پرتاب فضاپیمای «اوریون»
این روزها دانشمندان ناسا برای پرتاب آزمایشی فضاپیمای اوریون (نسل بعدی فضاپیماهای سازمان فضایی آمریکا) لحظه شماری می کنند. با خروج این فضاپیما از آشیانه و قرار گرفتن در سکوی پرتاب، همه منتظرند تا قدرتمندترین راکت ساخت دست بشر این فضاپیما را از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال در فلوریدا پرتاب کند.
ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 102، آبان 93
دربرگیرندهی اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا
در این شماره میخوانید: تب تند کروز هواپایه در اروپا، تقویت توان بازدارندگی راهبردی روسیه تا سال 2020، توسعه موشکهای راهکنشی با سرجنگی نامتعارف، الزامات تضمین ماموریت در سازمانهای فضایی، پرتاب ماهواره از باند فرودگاه به مدار، و ...
توزیع در گیشههای روزنامه فروشی سراسر کشور
آغاز مریخگشایی ناسا
درحالی که هنوز بوی انفجار فضاپیمای حامل تجهیزات ناسا در جزیره والوپ ویرجینیا به مشام میرسد و خرده قطعات فضاپیمای خصوصی ویرجین گلکتیک در صحرای موهاوی به طور کامل گردآوری نشده است، ناسا از برنامهی قریبالوقوعش جهت پرتاب آزمایشی فضاپیمای اوریون-نسل جدید فضاپیماهای آمریکا- خبر میدهد.
شغل آینده فرزندان و اشتباه فراگیر پدر و مادرها
... اکثرشان می خواهند پزشک شوند، یا مهندس، یا معلم یا خلبان!
اعزام همزمان ۵ ماهواره با یک فضاپیما به مدار زمین توسط روسیه
سازمان فضایی روسیه روز گذشته خبر پرتاب موفقیت آمیز یک راکت فضاپیمای جدید را اعلام کرد که حامل ۵ ماهواره بود . بر اساس گزارش های واصله ، هر ۵ ماهواره مورد نظر با موفقیت در مدار زمین قرار گرفتند . راکت فضاپیمای مورد استفاده در این عملیات فضائی بر پایه تغییر کاربری و تبدیل یک موشک نظامی بین قاره ای بالستیک به راکت فضاپیما ساخته شده است.
دومین ناکامی فضایی غرب در طول چهار روز+تصاویر
فضاپیمای گردشگری SpaceShipTwo سرنوشتی جز سقوط مرگبار نداشت.
نام چین به عنوان نخستین کشور آسیایی که به ماه رسید، ثبت شد
فضا پیمای آزمایشی موسوم به "Xiaofei" که توسط چین ساخته شده و ده روز پیش به فضا اعزام شده بود توانست پس از انجام ماموریت خود و رسیدن به مدار ماه ، بدون هیچ گونه مشکل خاصی به زمین باز گردد. به این ترتیب چین به عنوان نخستین کشور آسیایی و سومین کشور دنیا به شمار میرود که توانست به ماه دسترسی پیدا کند. پیش از این کشورهای آمریکا و روسیه توانسته بودند فضاپیماهای خود را به ماه فرستاده و ماموریتهایی را در قمر زمین انجام دهند.