آشنایی با ماهواره مخابراتی ناهید ۱
ماهواره مخابراتی ناهید ۱، برای اولین بار در کشور، در پژوهشکده سامانههای ماهواره پژوهشگاه فضایی ایران به کارفرمایی سازمان فضایی ایران طراحی و ساخته شده است.
آشنایی با ماهواره مخابراتی ناهید ۲
ماهواره ناهید ۲ یک میکرو ماهواره مخابراتی میباشد که برای انجام ماموریتهای مخابراتی در مدار LEO و توسعه تکنولوژی زیر سیستمهای حساس ماهوارههای مخابراتی GEO طراحی شده است.
آشنایی با سامانه انتقال مداری (سامان ۱)، ساخت پژوهشگاه فضایی ایران
یکی از روشهای ارسال ماهواره به مدار زمین، به خصوص مدارهای با ارتفاع بالا، استفاده از سامانههای انتقال مداری است. این سامانهها امکان انجام ماموریتهای مختلف را در اختیار قرار میدهد.
زباله فضایی چیست؟
اشیای بدونمصرف ساخته دست بشر که در مدار قرار دارند و ممکن است شامل باقیماندههای موتورهای تقویتی موشکها تا حاصل برخورد ماهوارهها و انفجارهای فضایی باشند.
نخستین آزمایش هوایی موتور جت قدرتمند GE9X ساخت جنرال الکتریک بر روی هواپیمای بویینگ 747
این موتور که توسط شرکت جنرال الکتریک (GE) طراحی و ساخته شده است «GE9X» نام دارد و به مدت چهار ساعت مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت تا کارکردهای آن در زمان آغاز پرواز، حرکت و فرود هواپیما به دقت کنترل شود.
تحریم و تغییر در سیاست ها مهم ترین موانع توسعه صنعت ماهواره هستند
فناوری یا صنعت هوافضا و ساخت و پرتاب ماهواره ها به عنوان بخشی از این فناوری، اکنون به صنعتی مهم در زندگی هر روزه ما تبدیل شده و به نوعی دیگر بر روز و شب مان تاثیر می گذارد.
رونمایی یک شرکت هلندی از نخستین نمونه خودرو پرنده خود در نمایشگاه خودروی ژنو (+تصاویر)
یک شرکت هلندی نخستین نمونه خودروی پرنده خود را در نمایشگاه خودروی ژنو رو نمایی کرد. ین خودروی 440 هزار پوندی (600 هزار دلاری) می تواند با سرعت 112 مایل در ساعت در جاده ها حرکت و در آسمان پرواز کند.
خودرو پرنده «پاپآپ نِکست»؛ محصول مشترک ایرباس و آئودی (+تصاویر)
شرکت ایرباس با همکاری آئودی خودروی خودران دو نفرهای طراحی کردهاند که برای رهایی ترافیک به خودرو پرنده تبدیل میشود.
"اسپیسایکس" فضاپیمای "بیافآر" را تا سال 2019 به مریخ می فرستد
فضاپیمای "BFR" به عنوان جانشین موشک "فالکون هوی" به شمار می رود و در طراحی فعلی آن مجموعا از 37 موتور استفاده شده که از این تعداد، 31 موتور در بخش تقویت کننده موشک و 6 موتور در فضاپیما وجود دارد.
طراحی مفهومی یک هواپیمای فراصوت که قرار است از فناوری همجوشی هستهای استفاده کند
هواپیمای مفهومی فراصوتی طراحی شده است که با استفاده از یک راکتور همجوشی میتواند فاصله لندن تا نیویورک را در سه ساعت طی کند.