چشم فانتوم پرواز کرد

سرانجام هواپیمای هیدروژنی بدون سرنشین چشم فانتوم (PhantomEye) ساخت شرکت بویینگ نخستین پرواز آزمایشی خود را انجام داد و به مرحله پرواز پایانی نزدیک‌تر شد. این هواپیما در 1 ژوئن از مرکز پژوهش‌های پروازی درایدن ناسا واقع در پایگاه هوایی ادواردز کالیفرنیا پرواز خود را آغاز کرد و تا ارتفاع 4080 پایی اوج گرفت و در مسیر سِیر (کروز) به سرعت 62 نات رسید. این پرواز در مجموع 28 دقیقه به طول انجامید ولی پس از فرود بر بستر یک دریاچه خشک، ارابه‌های فرود این هوایپما در اثر برخورد با حفره‌های زمینی شکسته شد. منبع: هیتنا

برتری مولفه‌های انسانی یا ضعف هواپیماهای بدون سرنشین؟

هدف از ساخت هواپیماهای بدون سرنشین حذف عامل انسانی از نبردهای هوایی و عملیات‌های تجسسی و در کل کاهش خطرات احتمالی برای خلبانان بوده است. اما آیا هواپیماهای بدون سرنشین می توانند هواپیماهای سرنشین‌دار را حذف کرده و جایگزین مطمئنی برای آن‌ها باشند؟

پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف

پژوهشکده شهید رضایی در سال 1378 بنیاد گذاشته شد. انجام فعالیت‌های پژوهشی و صنعتی جهت بی‌نیاز ساختن کشور در زمینه‌های گوناگون و کمک به برقراری ارتباط درست میان صنعت و دانشگاه و آماده کردن نیروهای تحصیل‌کرده جوان برای ورود به محیط کار، از جمله ماموریت‌های این پژوهشکده می‌باشد.

سومین دوره مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین

دومين دوره مسابقه طراحي و ساخت هواپيماهاي بدون سرنشين همانند دوره‌های پیشین برگزار  می‌شود. مهلت نام‌نویسی در این مسابقات 30 اردیبهشت تا 10 خرداد 1391 می‌باشد. پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شريف، ستاد هوافضا و سازمان صنایی هوایی از برگزارکنندگان این مسابقه هستند.

سومین دوره‌ی مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین

 

سومین دوره مسابقه طراحي و ساخت هواپیمای بدون سرنشین همانند دوره‌های‌ پیشین برگزار می‌شود. مهلت نام‌نویسی در این مسابقه از 30 اردیبهشت تا 10 خرداد می‌باشد. پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شريف، ستاد هوافضا و سازمان صنایی هوایی از برگزارکنندگان این مسابقه هستند. برای آگاهی بیشتر می‌توانید به وب‌گاه این مسابقات (www.iudc.ir) مراجعه کنید.

گزارش تصویری از هواپیماهایی با پیکربندی عجیب

همواره ایده‌پردازی در زمینه شکل ظاهری یک هواپیما از اهداف شرکت‌های هواپیماسازی بوده است، هواپیماها با پیکربندی ویژه از جمله مواردی است که توجه بسیاری را در جهان به خود معطوف کرده است.

شناخته‌شده‌ترین پهپادهای نظامی

هواپیماهای بی‌سرنشین به‌خاطر پرواز طولانی و بی‌سروصدا در ارتفاع بالا استفاده‌های زیادی یافته‌اند. با پیشرفته‌ترین هواپیماهای بی‌سرنشین که هم‌اکنون یا (در آینده نزدیک) عملیاتی شده‌اند، آشنا شوید.

مهندسي فرودگاه

نویسندگان: حامد نیرومند
شمار صفحات: 80
ناشر: ناقوس (چاپ نخست 1389)
قطع: وزیری

سیستم‌های سوخت‌رسانی هواپیما

نویسندگان: فرشید بزمی، مهدی ثقفی
شمار صفحات: 152
ناشر: چرتکه (چاپ نخست 1390)
قطع: وزیری

سوخت هواپیما چیست و انواع آن کدام است؟ (+کد سوخت)

سوخت هواپیما و هوانوردی باید دارای برخی ویژگی‌های خاص باشد که با محیطی که در آن مصرف می‌شود سازگار باشد و برای اطمینان از عملیات پروازی ایمن تولید شود.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi