تصاویر سهنمای برخی از هواپیماها
تصاویر سهنمای هواپیماها در درس طراحی هواپیما که در دورهی کارشناسی مهندسی هوافضا ارائه میشود، مورد استفاده قرار میگیرد. این تصاویر مربوط به درس طراحی هواپیما، ارائه شده توسط دکتر وزیری در دانشکدهی هوافضای دانشگاه امیرکبیر (سال 86-85) میباشد.
جزوه درس طراحی هواپیما 2-دکتر محمدعلی وزیری-دانشگاه صنعتی امیرکبیر
این جزوه مربوط به سال تحصیلی 86-1385 بوده و در رابطه با طراحی هواپیمای مسافربری میباشد.
دریافت جزوه درس طراحی هواپیما2 (کلیک کنید) (حجم فایل در حدود 19 مگابایت است)
جزوه درس طراحی هواپیما 1-دکتر محمدعلی وزیری-دانشگاه صنعتی امیرکبیر
این جزوه مربوط به سال تحصیلی 86-1385 بوده و در رابطه با طراحی هواپیمای مسافربری میباشد.
دریافت جزوه درس طراحی هواپیما1 (کلیک کنید) (حجم فایل در حدود 22 مگابایت است)
تاریخچهی هواپیماهای مدل
هواپيماي مدل نطفه علم هوانوردي است و تاريخچه آن تاريخچه علم پرواز است. اولين آشنايي دانشمندان با قوانين ايروديناميك و پرواز از آزمايش بر روي مدلها حاصل شده است.
هواپيمای مدل راديو كنترل
نویسنده: سید محمد مهدی حامی
ناشر: شرکت اندیشه برتر
شمار صفحات: 200 صفحه (تمام رنگی)
شرکت هوافضایی درنا
شركت هوافضایی درنا در اسفند ماه سال 1367 توسط گروهی از مهندسين و تكنسينها پايهگذاری شده است. اهداف اصلی شركت عبارتند از: طراحی و ساخت هواپيماهای سبك در رده JAR-VLA و JAR23، ساخت قطعات فلزی، كامپوزيت، تبديل قطعات فلزی به كامپوزيت و انجام پروژه در زمينهی مواد مركب.
چالشهاي آزمايش پرواز هواپيماهاي بدون سرنشين
هواپيماهاي بدون سرنشين يكي از فنّـاوريهاي در حال توسعه و مورد توجه ارتش و نيز برخي شركتهاي تجاري ميباشند. اين هواپيماها چالشهاي دشواري را براي مراكز آزمايش و ارزيابي پيش رو ميگذارند. ارتش علاقهمند است تا بر روي هواپيماهاي بدون سرنشين كاملاً خودكار، براي كاهش ملزومات مهارت اپراتور و افزايش قابليت اطمينان سيستمهاي تاكتيكي متمركز شود.
توسعهی هواپيماهاي بدون سرنشين و چالشهاي پيش رو
دنياي هوانوردي در سالهاي اخير شاهد رشد و گسترش روزافزون پرندههاي بدون سرنشين بوده است و بر طبق آمار، بودجة اختصاصيافته در وزارت دفاع ايالات متحده براي اين پرندهها در سال 2003 نسبت به سال 2001 حدود %200 افزايش يافته است....
درسهايي از برنامهي توسعهي پهپـاد در ناسـا
در طول تابستان 2002 ناسـا دو مأموريت آزمايشي پهپادها را به انجام رساند. اين مأموريتها در راستاي اثبات امكان استفاده از پهپادها در انجام مأموريتهاي خطير تحقيقات علمي (تحقيقات جوّ) شكل گرفتند. يكي از اين مأموريتها مربوط به مطالعهي جريان برق در تودههاي متراكم ابر بود كه با موفقيت انجام گرفت....
شرکت بویینگ
بویینگ (Boeing)، شرکت هوافضایی پیشتاز جهان و بزرگ ترین سازنده ی هواپیماهای نظامی و جت تجاری است. این شرکت، همچنین، هواپیماهای بال چرخان، سیستم های الکترونیکی و دفاعی، موشک ها، ماهواره ها، وسایل پرتاب و سیستم های پیشرفته ی ارتباطی و اطلاعاتی را طراحی کرده و می سازد.