ورود تویوتا به عرصه خودروهای پرنده

تویوتا، شرکت بزرگ خودروسازی ژاپن، از پروژه ساخت خودروی پرنده حمایت و در آن سرمایه‌گذاری خواهد کرد. این شرکت اعلام کرد در سه سال آینده ۴۴۰ هزار دلار به گروه "کارتیویتور" (Cartivator) کمک مالی خواهد کرد تا طراحی و تولید خودروهای پرنده را پیش ببرد.

هر کیلومتر 1.5 دلار؛ حداکثر کرایه سفر با تاکسی هوایی ایرباس

شرکت فرانسوی ایرباس که در زمینه تولید هواپیما و دیگر محصولات در حمل و نقل هوایی فعالیت می‌کند قصد دارد پروژه خودروهای پرنده خودران خود را که "واهانا" (Vahana) نام دارد تا سال 2020 راه‌اندازی کند.

با این تاکسی هوایی زودتر به مقصد می‌رسید

این تاکسی پرنده که لیلیوم جت (Lilium Jet) نام دارد در آلمان آزمایش مانورهای هوایی مربوط به انتقال وضعیت از شناور به پرواز مستقیم را انجام داده است. علاوه براین شرکت سازنده فاش کرده است که مشغول کار برای ساخت نسخه پنج نفره این هواپیما است.

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه فضایی

معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی سازمان فضایی ایران گفت: اگر شرکت‌های دانش‌بنیان درحوزه فضایی، توانمندی تولید یک محصول کاربردی را داشته باشند؛ از آنها حمایت می‌کنیم.

تصاویر: ورود دومین هواپیمای تازه خریداری شده به ایران/نخستین ایرباس A330

امروز دومین هواپیمای تازه خریداری شده از شرکت اروپایی ایرباس در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست. این هواپیمای از نوع A330 متعلق به هواپیمایی جمهوری اسلامی، هما، می‌باشد.

خرید خودرو پرنده مسافربر توسط دوبی

مقامات شهر دوبی در امارات متحده عربی اعلام کرده‌اند که خودرو پرنده چهارملخه خودکاری که روی برج‌العرب پرواز می‌کرد، امتحان خود را پس داده است و به زودی به ناوگان حمل و نقل شهری می‌پیوندند.

پرنده‌های انسان‌بر در آسمان

هلی‌کوپترهای دارای سرنشین که برای پروازهای شخصی طراحی و ساخته می‌شوند، قرار است در آینده‌ای نزدیک وارد سیستم حمل و نقل شوند. از تولیدات صنعتی می‌توان به پرنده eHang ساخت کشور چین و طرح‌های نامشخصی اشاره کرد که هنوز به مرحله اجرا نرسیده‌اند.

درگذشت بزرگ‌مرد حوزه‌ی نشر و اطلاع‌رسانی صنعت هوایی و هوافضای ایران

علی‌محمد خان‌محمدی هزاوه، نویسنده و کارشناس حوزه علوم و صنایع هوافضا و پایه‌گذار بسیاری از مجلات و رسانه‌های صنعت هوایی بود که «فرهنگ جامع هوافضا» به عنوان جامع‌ترین دیکشنری در حوزه علوم هوافضا از وی به یادگار مانده است.

چاپ سه‌بعدی یک رکن اصلی در هوشمندسازی تولید/موفقیت زیمنس در چاپ سه‌بعدی پره‌های توربین گاز

زیمنس با به پایان رساندن آزمایش اولین موتور بارگذاری کامل خود برای پره‌های توربین گاز، به موفقیت مهمی دست یافت. این پره‌ها به طور کامل توسط فناوری چاپ سه‌بعدی (Additive Manufacturing) ساخته شده‌اند. این شرکت با موفقیت توانست چندین پره توربین چاپی سه‌بعدی با طراحی پره معمولی را با شرایط موتور کامل معتبر سازد.

گشایش باب‌های علم و فناوری در حوزه هوافضا پس از اجرای برجام

رییس مرکز ملی فضایی ایران با اشاره به تعدد تبادل هیات های علمی خارجی با ایران در دوره پسابرجام گفت: پس ازاجرایی شدن برجام، باب های علم و فناوری بسیار خوبی به روی کشور باز شد که یکی از حوزه‌های آن، هوافضا است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری