پرسش و پاسخ پیرامون رشته مهندسی هوافضا (برگرفته از دانشگاه امیرکبیر)
دانشآموزان و علاقهمندان به رشتهی هوافضا، پرسشهای بسیاری در زمینهی وضعیت کنونی و آیندهی این رشته دارند. در این نوشتار به برخی از این پرسشها پاسخ داده شده است. (این نوشتار توسط دانشکدهی مهندسی هوافضا دانشگاه امیرکبیر تهیه شده است.)
نرمافزار اِن ایکس (NX)
نرمافزار اِن ایکس (NX) که پیشتر یونیگرافیکس (Unigraphics) نامیده میشد، محصول شرکت زیمنس پی ال ام آمریکا (شاخه نرمافزاری و اتوماسیون شرکت زیمنس آلمان)، یکی از توانمندترین نرمافزارهای جامع طراحی به کمک رایانه، مهندسی به کمک رایانه و ساخت به کمک رایانه است.
ارائه کارگاه آموزشی در حاشیه همایش ایمنی در حمل و نقل هوایی
بیست و دو عنوان کارگاه آموزشی توسط اساتید و کارشناسان برجسته صنعت هوایی در حاشیه نخستین کنفرانس ایمنی در حمل و نقل هوایی ارائه خواهد شد. به شرکتکنندگان در این دورهها مدرک معتبر سازمان هواپیمایی کشوری اعطا میشود. فهرست عناوین و مشخصات کارگاه ها در ادامه آمده است. علاقهمندان میتوانند برای آگاهی بیشتر با شماره تلفن 02177263343 تماس حاصل نمایند.
دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری
اين دانشکده برنامههاي آموزشي آكادميك خود را همسو با وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و با توجه به نیازمندیهای صنعت هوانوردی اجرا مي نمايد و در حال حاضر در 4 رشته اصلی تعمير و نگهداري هواپيما، مراقبت پرواز، الكترونيك و مخابرات و در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجو میپذیرد.
جشنواره کارگاههای آموزشی هوافضا-فرصتی برای دانشجویان و علاقهمندان هوافضا
برای آگاهی بیشتر میتوانید به پایگاه اینترنتی سیزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران مراجعه نمایید.
برای مشاهده «فايل چکيده» و «سرفصلهاي کارگاهها» بر روی آن کلیک کنید.
به شرکتکنندگان در کارگاهها، گواهي انجمن هوافضاي ايران داده ميشود.
برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی هوافضا
واحد آموزش قطب علمی سامانه های هوافضایی جهت تحقق اهداف کلی قطب علمی در راستای توسعهی آموزش علوم و فنون هوافضایی و توسعهی دانش روز هوافضا در جامعهی صنعتی کشور، اقدام به برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی به کمک اساتید برجستهی داخل کشور نموده است.
برای اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی قطب علمی سامانه های هوافضایی به نشانی www.ceas.ir مراجعه نمایید.