با هدف نمونهبرداری از مریخ؛ «ایرباس» سطحنورد رباتیک سازمان فضایی اروپا را طراحی میکند
"آژانس فضایی اروپا"، طی قراردادی، طراحی سطحنورد رباتیک جدید خود را به شرکت "ایرباس" واگذار کرد. در ماه آوریل سال جاری، ناسا و "آژانس فضایی اروپا" (ESA) توافق کردند که امکان آوردن نمونههای خاک و سنگ مریخ را بررسی کنند.
ناسا در صدد ارسال مریخکوپتر به فضا
اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، اعلام کرده است که برای نخستین بار هلیکوپتری را در آسمان مریخ به پرواز درخواهد آورد.
با هدف تقویت کاوشها در مریخ: ناسا زنبورهای رباتیک به مریخ می فرستد
کاوشگرها بزرگ و گرانقیمت هستند، حرکتشان روی زمین زمان زیادی میگیرد و امکان گیر افتادنش در زمین نرم زیاد است. در صورتی که یک دسته زنبور رباتیک جای بسیار کمتری در فضاپیمای ترابری میگیرند، سریعتر حرکت میکنند و منطقه بزرگتری را پوشش میدهند.
کاوشگر اینسایت (InSight) راهی مریخ شد
دانشمندان امیدوارند با اطلاعاتی که اینسایت از مریخ میفرستد، بتوانند بخشی از راز شکلگیری این سیاره چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون ساله را کشف کنند. سیارهای که از دیرباز انسانها به حیات در آن اعتقاد داشتند.
کپسول فضایی «اوریون» ناسا بیش از ۱۰۰ قطعه چاپ سهبعدی خواهد داشت
بیش از ۱۰۰ قطعه از کپسول فضایی سرنشین دار اوریون ناسا از فناوری چاپ سهبعدی بهره خواهند گرفت که توانایی رویارویی با چالشهای اعماق فضا را خواهند داشت.
یکی از مدیران ناسا: نخستین فردی که به مریخ میرود باید یک زن باشد
از هنگامیکه ناسا اولین فضانورد زن را انتخاب کرد بیش از ۴۰ سال میگذرد، اما تاکنون به طور کلی فضانوردی توسط مردان انجام شده است.
ایلان ماسک بخشی از فضاپیمای بزرگ «بیافآر» شرکت «اسپیسایکس» را رونمایی کرد
ایلان ماسک یک عکس در شبکه اجتماعی اینستاگرام خود به اشتراک گذاشت که این تصویر بخش اصلی تشکل دهنده بدنه فضاپیمای (BFR) شرکت اسپیس اکس را نشان میدهد.
سرمایهگذاری ناسا بر روی طرحهای غیرمعمول برای کاوشهای فضایی
ناسا به تازگی اقدام به طرح پروژههایی کرده است که انجام آنها ظاهرا غیرمعمول به نظر میرسد ولی در صورت اجرایی شدن، کمکهای شایانی به اکتشافات فضایی خواهد شد.
آزمایش چتر نجات کاوشگر مریخ سازمان فضایی اروپا
برنامه "اگزومارس" (ExoMars) یا دگرزیستشناسی مریخ (Exobiology on Mars) یک ماموریت گسترده شناسایی مریخ برای جستجو پیرامون وضعیت زیستی در مریخ و بنمایههای زندگی و زندگی مریخی، در گذشته یا حال است.
"اسپیسایکس" فضاپیمای "بیافآر" را تا سال ۲۰۱۹ به مریخ می فرستد
فضاپیمای "BFR" به عنوان جانشین موشک "فالکون هوی" به شمار می رود و در طراحی فعلی آن مجموعا از ۳۷ موتور استفاده شده که از این تعداد، ۳۱ موتور در بخش تقویت کننده موشک و ۶ موتور در فضاپیما وجود دارد.