دوره آموزشی نرمافزار متلب (MATLAB)، فروردین 98
انجمن علمی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دوره آموزشی نرمافزار متلب را در فروردین ماه 98 برگزار میکند.
دوره آموزشی لتکس (LATEX)، فروردین 98
انجمن علمی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دوره آموزشی LATEX را در فروردین ماه ۹۸ برگزار میکند.
گلچینی از جالبترین تصاویر ثبت شده توسط مریخنورد "فرصت" ناسا
مریخنورد "آپورچونیتی" یا "فرصت" که سالها به اکتشاف درباره مریخ کمک میکرد، در طول ماموریت خود، تصاویر بسیاری از این سیاره ثبت کرده است.
برنامهی چین برای ارسال کاوشگر به مریخ تا سال 2020
به گفته طراح ارشد برنامه اکتشاف ماه چین، این کشور قصد دارد سال آتی یک کاوشگر به مریخ ارسال کند. وی افزود: سال آتی یک کاوشگر به مریخ پرتاب میکنیم که دور این سیاره مدار میزند و روی آن فرود میآید.
ویدیو: رویدادهای این هفتهی ناسا
رویدادهای ناسا در هفتهی نخست اسفند 97 شامل: برنامه اسپیس ایکس برای نخستین پرتاب آزمایشی فضاپیمای سرنشیندار، آمادگی فضانوردان اکسپدیشن 59 برای اعزام به ایستگاه فضایی بین المللی، و اطلاعات جدید درباره کاوشگر اینسایت در ویدیوی زیر گزارش داده شده است.
بلیط سفر به مریخ چند دلار است؟ / ایلان ماسک: کمتر از ۵۰۰ هزار دلار
ایلان ماسک، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت هوافضای «اسپیسایکس»، میگوید بلیط سفر به مریخ برای مشتریان این شرکت کمتر از ۵۰۰ هزار دلار خواهد بود.
ناسا به پروژه کاوشگری مریخنورد "فرصت" پایان داد
ربات کاوشگر فضایی "فرصت" یا "آپورچونیتی" بیش از ۱۵ سال مشغول تحقیق بر روی سیاره مریخ بود. ناسا به دلیل آنکه این کاوشگر فضایی دیگر قادر به انتقال یافتههای خود نیست، به این پروژه پایان داد. این پایان داستان موفقیتی است بزرگ.
پرواز؛ تاریخ کامل هوانوردی
نویسنده: آر جی گرنت
مترجم: محمد رزازان
ناشر: انتشارات هوانورد
سال چاپ: یکم، زمستان 1397
صفحات: 458 صفحه گلاسه تمامرنگی، جلد گالینگور
تصاویر فضایی برگزیده روزهای گذشته از نگاه «اسپیس»
بزرگترین سطح نورد خودران اروپا به نام "SherpaTT" در زمینی همانند مریخ در مراکش مورد آزمایش قرار گرفت. این آزمایش توسط تیمی از مرکز نوآوری رباتیک "DFKI" آلمان انجام شد.
آزمایشهای زندگی در انزوا برای فضانوردان ضروری است
اولگ آرتمیوف کیهاننورد روسیه، معتقد است که همکارانش باید آزمایشهای زندگی در انزوا را جدی بگیرند. او همچنین اشاره کرد که از تمرینهای زندگی در محیطهای محدود فضانوردان با تجربه یا بدون تجربه در ایستگاه فضایی بینالمللی سود میبرند و میزان مشارکت آنها را بالا میبرد.