امضای قرارداد طراحی و ساخت ماهواره مخابراتی ناهید 2 با همکاری پژوهشگاه فضایی ایران

قرارداد طراحی و ساخت ماهواره مخابراتی ناهید 2 در هفته‌ی آینده به امضا خواهد رسید. این ماهواره که مشخصات فنی آن متعاقبا به اطلاع خواهد رسید، یک ماهواره مخابراتی است و با سفارش، مدیریت و نظارت سیستمی سازمان فضایی ایران و با همکاری پژوهشگاه فضایی ایران طراحی و ساخته خواهد شد.

آزمایشگاه نانوفناوری پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی راه‌اندازی شد

رئیس پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران از راه‌اندازی آزمایشگاه نانو فناوری در این پژوهشکده خبر داد. در جهت ایجاد زیرساخت مناسب برای توسعه فعالیت‌ها در حوزه نانوتکنولوژی، این پژوهشکده اقدام به راه اندازی  آزمایشگاه نانوفناوری نموده است.

رییس مرکز ملی فضایی: راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان مسلط بر کاربری فضا در اقتصاد

کاربران دربخش کاربری فضا در اقتصاد، دولتی اما کسانی که این کار را انجام می دهند عمدتا بخش خصوصی هستند؛ درحال حاضر یک طیف از شرکت های دانش بنیان در این زمینه در حال راه اندازی هستند که بر کاربری های فضایی در اقتصاد تسلط داشته و این کاربری ها را برای نهادهای مختلف اجرا می کنند.

7 فناوری روزمره که مدیون ناسا هستیم

امروزه ما وجود برخی از نوآوری‌هایی که به طور روزمره از آنها استفاده می‌کنیم را مدیون ناسا هستیم. ناسا از سال 1976 به طور سالانه شروع به منتشر کردن لیست ابزار آلات و فناوری‌هایی کرده که از نوآوری‌های این شرکت الهام گرفته‌ شده‌اند.

آخرین وضعیت ساخت موتور هواپیمای ۱۵۰ نفره/کمبود اعتبار مانع اجرا

براساس تقسیم فعالیت و وظایفی که بین این سازمان با دانشگاهها و مراکز پژوهشی براساس اعتبارات شورای عتف صورت گرفته مقرر شد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر مجری محوری در بخش هواپیما، دانشگاه صنعتی اصفهان مجری همکار در بخش اویونیک و دانشگاه علم و صنعت ایران ساخت موتور هواپیما را برعهده گیرند.

ارائه‌ی پانل تخصصی فضایی در «ششمین کنفرانس بین‌المللی و دهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری»، آذر 95

پانل تخصصی مرکز ملی فضایی تحت عنوان همکاری های بین المللی جهت توسعه کاربری فناوری های فضایی با هدف توسعه اقتصادی کشور در ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری ارائه می گردد.

سومین کنفرانس ملی اویونیک، بهمن 95

سومین کنفرانس ملی اویونیک در تاریخ‌ 27 و 28 بهمن‌ماه 1395 در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری برگزار می‌گردد. مهلت ارسال مقاله در این کنفرانس، 30 دی‌ماه سال جاری می‌باشد.

دومین همایش یافته‌های نوین در هوافضا، مکانیک و علوم وابسته، شهریور 95

دومین همایش یافته‌های نوین در هوافضا، مکانیک و علوم وابسته به همت دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران در تاریخ 31 شهریور 95 برگزار می‌شود.

ساخت بزرگ‌ترین محصول چاپ سه‌بعدی جهان به عنوان بال یک هواپیما

بزرگ‌ترین محصول چاپ سه‌بعدی جهان که با فناوری چاپگر سه‌بعدی تولید شده بر روی یک هواپیمای آمریکایی قرار گرفته است. این محصول جدید برای ساخت بال هواپیمای جدید جت مسافربری ۷۷۷X شرکت بوئینگ طراحی شده و در ساخت آن از فیبرکربن و مواد کامپوزیت ترموپلاستیک ABS استفاده شده است.

همکاری شرکت‌های چینی برای راه‌اندازی شبکه جهانی پهنای باند موبایل

هلدینگ ماهواره‌ای APT که یک ی از اپراتورهای ناوگان ماهواره‌ای هنگ‌کنگ است، تصمیم دارد با همکاری دیگر مؤسسات کشور چین یک شبکه جهانی ماهواره‌ای پهنای باند موبایل را پرتاب نماید. خدمات پهنای باند این ماهواره‌‌ها در بازار هوانوردی و دریایی کاربرد خواهد داشت.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری