«جهانگير جُدَي» رئيس مرکز ملي فضايي شد

سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري طي حکمي «جهانگير جُدَي» را به سمت رياست مرکز ملي فضايي منصوب کرد. به گزارش معاونت علمي و فناوري رئيس جمهوري، در حکم سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري آمده است: شايسته است در راه‌اندازي مرکز ملي فضايي با هدف هماهنگي،‌ سياست‌گذاري، برنامه‌ريزي و نظارت با استفاده از ظرفيت‌هاي قانوني مربوط در مراکز علمي و تحقيقاتي و با رعايت قوانين و مقررات اهتمام لازم صورت پذيرد.

معرفی مسئول مرکز ملی فضایی تا پایان سال ۹۳

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: حکم فردی که قرار است مسئول مرکز ملی فضایی جمهوری اسلامی ایران باشد تا پایان امسال (سال ۹۳) صادر می‌شود.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، گفت: در رابطه با علم فضایی ایران چندین جلسه را تشکیل دادیم و برنامه‌ها را نهایی کردیم و کار مرکز ملی فضایی جمهوری اسلامی نیز به زودی آغاز می‌شود.

بررسی پیشنهاد رئیس جمهور در رابطه با مرکز ملی فضابی؛ موازی‌کاری در دانشگاه‌ها ممنوع

بخش‌های مختلف صنایع فضایی کشور، شامل وزارت دفاع، سازمان فضایی، دانشگاه‌ها و شرکت‌‌های دانش‌‌بنیان (دولتی و خصوصی) است که در تصمیم‌‌گیری‌های اخیر، سازمان فضایی از نهاد ریاست‌جمهوری منتزع و به وزارت ارتباطات ملحق شد. با توجه به این‌تصمیم، رییس‌جمهور دستور تاسیس مرکز ملی فضایی ذیل معاونت علمی را ابلاغ کرد که در این مرکز اهداف کلان، سیاست‌گذاری و ایفای نقش حاکمیتی در بخش‌‌های مختلف فضایی کشور دنبال می‌شود.

مرکز ملی‌فضایی راه درآمدزایی از فضا را باز می‌کند

متاسفانه با وجود ظرفیت‌های موجود در بخش خصوصی تا کنون نهادهای فضایی بالادستی مثل سازمان فضایی کشور توجه خاصی به این بخش نداشته‌اند و اگر مرکز ملی فضایی تاسیس شود می‌توان به بهبود این روند امیدوار بود زیرا چنین مرکزی با دستور رییس جمهور باید از تمامی ظرفیت‌های موجود کشور استفاده کند.

پرتاب نخستین هواپیمای فضایی اروپا به فضا

به گزارش ایسنا، این خبر را شرکت «فضایی آریان» پس از تاخیر سه‌ماهه به دلیل تنظیم برنامه پرواز این ماموریت اعلام کرد. این سامانه بدون‌سرنشین که به اندازه یک خودرو است، توسط موشک سبک اروپا به نام «وگا» (Vega) و طی پروازی 100 دقیقه‌ای به مدار پایین زمین فرستاده می‌شود و در آنجا طرح‌هایی را برای ساخت نوعی سامانه فضایی شاتل‌مانند و قابل استفاده دوباره ارائه می‌دهد.

چه‌کسانی فضانورد می‌شوند؟

به‌طور کلی عنوان «فضانورد» را به کسی اطلاق می‌کنند که بتواند تا ارتفاع 100 کیلومتری زمین سفر کند و به مرز فضا برسد. واقعیت این است که بیشتر فضانوردها رشته‌های تحصیلی مختلفی داشته‌اند؛ از هوانوردی گرفته تا مکانیک و علوم فضایی و رشته‌های مهندسی دیگر و حتی علوم پایه مثل فیزیک و ریاضی. ادامه نوشتار

سازمان فضایی بریتانیا (UK Space Agency)

سازمان فضایی بریتانیا یا سازمان فضایی پادشاهی متحد (UK Space Agency) سازمان فضایی کشور بریتانیا و عهده‌دار و مجری برنامه‌های فضایی غیرنظامی این کشور است.

مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان، پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی

با توجه به نیاز روز افزون و لزوم ایجاد مرکزی برای جذب نخبگان و  ارائه خدمات فنی و مهندسی به مراکز علمی و صنعتی کشور، پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی اقدام به تاسیس مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان نموده است.

مرکز تحقیقات آیرودینامیک قدر، دانشگاه امام حسین

مرکز تحقیقات آیرودینامیک قدر وابسته به دانشگاه امام حسین دارای انواع تونل‌های باد فروصوت، گذرصوت و فراصوت می‌باشد. این مرکز با بیش از پانزده سال تجربه در زمینه‌ی مباحث آیرودینامیک تجربی و نظری، تست‌های تونل باد و تجهیزات اندازه‌گیری، به بخش‌های علمی و صنعتی کشور خدماتی ارائه می‌دهد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری