رییس مرکز ملی فضایی منصوب شد

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، دکتر منوچهر منطقی را به عنوان «رییس مرکز ملی فضایی» منصوب کرد. دکتر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌ و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری  را در کارنامه فعالیت خود دارد.

طراحی‌های منحصر به‌فرد سفینه‌های فضایی نسل آینده (+عکس)

شرکت هواپیماسازی بوئینگ اعلام کرده است امکانات گسترده‌ای برای ساخت فضاپیما مشهور به استارلاینر (starliner) که به cst-100 نیز مشهور است در نظر گرفته است. گفتنی است، انتظارها حاکی از این است که این سفینه فضایی منحصر به فرد در عرض 2 سال آینده فضانوردان را به ایستگاه فضایی بین‌المللی iss منتقل خواهد کرد.

توربوپمپ موتور موشکی چاپ سه‌بعدی ناسا با موفقیت آزمایش شد

ناسا به تازگی نوعی توربوپمپ موتور موشک چاپ سه‌بعدی را با موفقیت در مرکز پرواز فضایی مارشال واقع در آلاباما آزمایش کرده است. این توربوپمپ پیچیده‌ترین بخش موتور موشک چاپی سه‌بعدی لقب گرفته که تاکنون ساخته شده است.

ماموریت روزتا؛ فصل جدیدی از دانش بشر درباره شکل گیری حیات

ماموریت روزتا نگاه ما را نسبت به دنباله دارها تغییر داده و چشم انداز جدیدی از منشاء حیات را ایجاد کرده است. کاوشگر فیله موفق به کشف مولکولهای آلی روی سطح دنباله دار «چوری» شده است.

ملاقات ستاره دنباله دار چوری با خورشید

ستاره دنباله دار پی ۶۷ یا چوری که از اوت سال گذشته کاوشگر فیله را بر روی خود دارد حوالی ساعت دو بامداد با سرعتی معادل سی کیلومتر در ثانیه به نقطه ای از مدار خود رسید که در یکصد و هشتاد و شش میلیون کیلومتری خورشید و در نزدیکترین فاصله تا آن قرار داشت.

هندوستان پنج ماهواره انگلیس را به مدار زمین پرتاب کرد

 

سازمان تحقیقات فضایی هند روز شنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: هندوستان پنج ماهواره تحقیقاتی انگلیس را با موفقیت به مدار زمین پرتاب کرد. این ماهواره ها از مرکز فضایی «ساتیش دهاوان» در 80 کیلومتری شهر چنای در جنوب شرقی هند به فضا پرتاب شد.

گزارش بررسی لایحه بودجه سال 1394 کل کشور در بخش هوافضا

این گزارش به بررسی اعتبارات و درآمدهای بخش هوافضای کشور در بخش غیردفاعی در لایحه بودجه سال 1394 و مقایسه آن با قانون بودجه سال 93 و ارائه راه‌کارهایی در بخش هوافضا می‌پردازد.

پروژه کوپرنیک اروپا؛ ماهواره رصدگر در مدار زمین قرار گرفت


این ماهواره بخشی از پروژه 8.4 میلیارد یورویی رصد و مشاهده زمین موسوم به کوپرنیک است و از پیش بینی فصل و موقع برداشت محصولات کشاورزی گرفته تا مواجه با بحران های زیست محیطی و بلایای طبیعی در خدمت بشر خواهد بود.

انتقال سپر حرارتی کپسول اوریون برای تحقیقات تکمیلی

 

سپر حرارتی کپسول فضایی اوریون برای انجام تحقیقات بیشتر و حذف بقایای موجود بر سطح آن، به مرکز پرواز فضایی مارشال در آلاباما منتقل شد.
مهندسان ناسا در حال بررسی و گردآوری داده برای ارزیابی عملکرد سپر حرارتی و تعمیر آن برای آزمایش‌های بعدی هستند.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری